ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!!! Του Οινουσσιώτη George P. Lemos – Πρώτο Φιλί
Ο George PLemos μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Πρώτο Φιλί» σε συνεργασία με τον Στέλιο Παρθακάκη.

Πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα με την αισθαντική φωνή του Στέλιου Παρθακάκη, σε μουσική George PLemos και στίχους Αντώνη Παππά , το αποτέλεσμα θα σας ταξιδέψει μέχρι… «την άκρη της γης».

 

«Πρώτο φιλί, πρώτος καημός

Πρώτος του έρωτα θεός

Ένα ή δυο είμαστε εμείς

Σ’ ακολουθώ, μ’ ακολουθείς στην άκρη της γης»

 

 

Όπως αναφέρει ο George PLemos:

«Αυτό το τραγούδι το είχα στο συρτάρι χωρίς στίχους. Γνώρισα όμως τον ποιητή/στιχουργό και πολύ καλό φίλο μου Αντώνη Παππά που όταν το άκουσε μου έγραψε άμεσα αυτούς τους καταπληκτικούς στίχους.

Με την φανταστική ενορχήστρωση του Λεωνίδα Τζίτζου και την φωνή του φίλου Στέλιου Καρπαθάκη ήρθε και “έδεσε” και έγινε αυτό το καταπληκτικό τραγούδι πού αξίζει να το χιλιοακούσετε.

Καλή ακρόαση φίλες και φίλοι μου.»

Ακούστε το στο Youtube εδώ:

https://youtu.be/-TH9Y8dTQaA  

Ακούστε το στο Spotify εδώ:

https://spoti.fi/3e8XNQF

Αυτό το τραγούδι το είχα στο συρτάρι χωρίς στίχους .Γνώρισα όμως τον ποιητή /στιχουργό και πολύ καλό φίλο μου Αντώνη Παππά που όταν το άκουσε μου έγραψε άμεσα αυτούς τους καταπληκτικούς στίχους Με την φανταστική ενορχήστρωση του Λεωνίδα Τζίτζου και την φωνή του φίλου Στέλιου Καρπαθάκη ήρθε και “έδεσε” και έγινε αυτό το καταπληκτικό τραγούδι πού αξίζει να το χιλιοακούσετε. Καλή ακρόαση φίλες και φίλοι μου. GEORGE P.LEMOS

Στίχοι: Μια κρυφή φωτιά, σιωπηλή ελπίδα μυστικό ταξίδι, στη ματιά σου είδα στο σκοτάδι φως στο νερό καράβι χάραξε πορεία, το δικό σου χάδι Μάθε με να ζω, στο δικό σου δρόμο στεναγμό και δάκρυ, έξω τα κλειδώνω πάρε την πνοή που έχω στο κορμί μου και για ανταμοιβή μου , νιώσε την ψυχή μου Πρώτο φιλί, πρώτος καημός Πρώτος του έρωτα θεός Ένα ή δυο είμαστε εμείς Σ’ ακολουθώ, μ’ ακολουθείς στην άκρη της γης Πάρε με από δω, σ’ άλλες διαστάσεις δείξε μου για μένα, που μπορείς να φτάσεις κι όταν τελικά ουρανό μου δώσεις άναψε μου τα άστρα να με καθηλώσεις Follow HEAVEN MUSIC: ▶ Spotify: http://bit.ly/HeavenMusic_Spotify ▶ Facebook: http://bit.ly/HeavenMusicFacebook ▶ Instagram: http://bit.ly/HeavenMusicInstagram ▶ Website: http://bit.ly/HeavenMusicWebsite George P. Lemos Ft. Στέλιος Καρπαθάκης – Πρώτο Φιλί Μουσική: George P. Lemos Στίχοι: Αντώνης Παππάς Directed by Apostolos Liagkas Arranged and produced by Leo Tzitzos Κιθάρες: Αντώνης ΤζώρτζηςPlease follow and like us:
fb-share-icon