Σήμερα οι εκλογές στην ΟΛΣΑ

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΣΑ
Θα γίνει την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 (16.00-20.00)
Αγαπητοί συμπατριώτες,
Αρχικά σας ενημερώνουμε, κυρίως για τους συλλόγους μας και αντιπροσώπους που δεν μπόρεσαν να παραστούν στην Εκλογοαπολογιστική μας Γ.Σ., που έγινε με μεγάλη επιτυχία, δεδομένης της συγκυρίας της πανδημίας, την περασμένη Κυριακή 13/6/2021, ως προς το κομμάτι των εκλογών που δεν πραγματοποιήθηκε.
Η ΟΛΣΑ, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και μόνη και μαζί με άλλες Ομοσπονδίες ή Συνομοσπονδίες (Πανηπειρωτική) για να δοθεί παράταση στις θητείες των σωματείων, καθώς οι συνθήκες ήταν δύσκολες και απαγορευτικές για κάτι τέτοιο, ειδικά σε επίπεδο Ομοσπονδιών, χωρίς τοπικά χαρακτηριστικά.
Τελικά και μετά από την “εντολή” και “απαίτηση” ως υποχρεωτικό, του αρμόδιου τμήματος εποπτείας της Περιφέρειας Αττικής, για προκήρυξη εκλογών εντός Ιουνίου, καθώς οι πληροφορίες τους, ήταν ότι δε θα δοθεί εκ νέου παράταση θητειών, η ΟΛΣΑ προκήρυξε έγκαιρα σύμφωνα και με το Καταστατικό της, συνέλευση και εκλογές.
Τελικά την περασμένη Παρασκευή 11 Ιουνίου, μάθαμε από το υπ. Εσωτερικών, πως δίνεται παράταση θητειών μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2021, ήταν όμως αργά για αναβολή και αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να πραγματοποιηθούν κανονικά οι εργασίες της συνέλευσης στις 13 Ιουνίου.
Η συμμετοχή των αντιπροσώπων μας από 20 συλλόγους (από σύνολο 27) ήταν πολύ εποικοδομητική και οι συζητήσεις εξελίχθηκαν στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου. Την ίδια μέρα είχαν εκλογοαπολογιστική συνέλευση και οι Καλλονιάτες, κάτι που τους απέτρεψε να είναι στις εργασίες της ΟΛΣΑ. Ευχαριστίες και στο σύλλογο Βρισαγωτών (που αδυνατούσαν να είναι και κείνοι) για τη μεσολάβηση, έτσι ώστε να δοθεί η αίθουσα του δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου αδαπάνως για τη Συνέλευση της Ομοσπονδίας.
Λόγω του προχωρημένου της ώρας που ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. (στις 16.30 – 17.00) με αποτέλεσμα κάποιοι αντιπρόσωποι να έχουν αποχωρήσει και λόγω μή συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού μελών για εξελεγκτική και εφορευτική, η Γ.Σ. εξέλεξε τριμελή εφορευτική επιτροπή (από μέλη που είχαν δηλώσει αρχικά υποψηφιότητα) και αποφάσισε να διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία την Πέμπτη 17/6/2021 στον Σύλλογο Μανταμαδιωτών, 3ης Σεπτεμβρίου 39, 3ος όροφος, Αθήνα και από ώρα 16.00-20.00.
Η κάλπη θα βρίσκεται στον Σύλλογο Μανταμαδιωτών και η αναμονή, για αποφυγή συνωστισμού και τήρηση αποστάσεων με χρήση μάσκας υποχρεωτικά, θα είναι και στον σύλλογο Αγιασωτών, που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο.
Αγαπητοί συμπατριώτες που συμμετείχατε στην Γ.Σ. της 13/6/2021 μην παραλείψετε να προσέλθετε την Πέμπτη 17/6/2021 για να εκλέξετε το νέο Δ.Σ. και τη νέα εξελεγκτική επιτροπή.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ελευθέριος Καπετανάς
Γενικός Γραμματέας απερχόμενου ΔΣ.
Αναλυτικό δελτίο τύπου με τις παρουσίες και τους χαιρετισμούς βουλευτών μας, αυτοδιοικητικών της Λέσβου και του Παλαιού Φαλήρου όπως και προέδρων συλλόγων, θα γίνει μετά την εκλογική διαδικασία της Πέμπτης 17 Ιουνίου.Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: