Όλα έτοιμα για τον 1ο αγώνα ορεινού τρεξίματος στη Χίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Όλα έτοιμα από το Chios running για τον 1ο αγώνα ορεινού τρεξίματος “1ος Chios HardStone Trail – 1ος Chios Fun Trail” στο νησί μας, που θα γίνει στην ευρύτερη περιοχή των Καρύων την Κυριακή 4 Ιουλίου.

Για τον αγώνα παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από τους διοργανωτές:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου στηρίζει τον αγώνα αυτό με στόχο να γνωρίσουν οι Χιώτες, αλλά και οι επισκέπτες, το περιβάλλον του  νησιού μας και κυρίως τα μονοπάτια, που υπάρχουν, καθώς εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα έχουμε σε εξέλιξη το έργο ανάδειξης των μονοπατιών σε μια διαδρομή  92 χιλιομέτρων. Τα παιδιά του Chios running έχουν κάνει πολύ δουλειά και είμαστε δίπλα τους, καθώς προβάλλουν την Χίο», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος.

Την στήριξη του Δήμου Χίου στην προσπάθεια αυτή, υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Βεργίνας.

Για την ιδέα του αγώνα με την συμμετοχή 150 αθλητών στα 5 και 23 χιλ. ενώ ευχαρίστησε τους εθελοντές που θα προσφέρουν νερό, ή ότι άλλο χρειάζονται οι συμμετέχοντες, ο πρόεδρος του Chios running Χριστόφορος Μερούσης.

Στο τεχνικό τμήμα της διοργάνωσης αναφέρθηκε ο τεχνικός διευθυντής  Χαράλαμπος Ιατρουδέλης αναφέροντας την μαγευτική διαδρομή που θα ζήσουν οι αθλητές ατενίζοντας το Αιγαίο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:Please follow and like us:
fb-share-icon