ΧΙΟΣ: Λαμπρά εγκαίνια Παγκρήτιας- Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε δεσμούς εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 26 Νοεμβρίου τα εγκαίνια της Παγκρήτιας τράπεζας στη Χίο από τον Μητροπολίτη Χίου κκ. Μάρκο. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο νέο υποκατάστημα στην Προκυμαία.

Εγκαινιάζουμε αυτό το υποκατάστημα μας στη Χίο, αποτελεί και το λίκνο της Παγκόσμιας Ναυτιλιάς. Από εδώ ξεκίνησαν οι πρώτοι καραβοκύρηδες και κατέχει το 11% της Παγκόσμιας ναυτιλίας. Μαζί με τους κατοίκους θα εξυπηρετηθούν από την τράπεζα μας. Είχαμε μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 100 εκ. € όπου συμμετείχαν 3 εφοπλιστές που έβαλαν 65 εκ. €. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε δεσμούς εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία, με τα νοικοκυριά και τις μικρές επιχειρήσεις. Σκοπός μας να είναι ο 5ος πυλώνας μετά τις 4 συστημικές τράπεζες, με αρωγό μας το ανθρώπινο δυναμικό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας τράπεζας κ. Δ. Δημόπουλος.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας. Πιστεύουμε σε αυτό το νησί. Είμαστε κοντά στον μικρό και μεσσαίο επιχειρηματία τόνισε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος , εκτελεστικό μέλος κ. Αντώνης Βαρθολομαίος

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ:

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon