Συγκλονίζει η 22χρονη Χιώτισσα : Γνωστός δικηγόρος με αποπλάνησε στα 14 μου και ανέβασε γυμνές φωτογραφίες (Βίντεο)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές

Συγκλονίζει η 22χρονη Χιώτισσα  Αρετή Παληου: Γνωστός δικηγόρος με αποπλάνησε στα 14 μου και ανέβασε γυμνές φωτογραφίες μου στο ίντερνετ

Η 22χρονη Αρετή καταγγείλει με το όνομά της την αποπλάνησή της και την κατ’ εξακολούθηση κακοποίησή της το 2014 -προτού ακόμα κλείσει τα 15- από γνωστό δικηγόρο της Αθήνας.

Ο δικηγόρος κατηγορείται, ακόμα, ότι διακινούσε γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας στο διαδίκτυο. Σε βάρος του υπάρχουν ακόμα δύο μηνύσεις για ασέλγεια εις βάρος δύο κοριτσιών 12 και 14 ετών, στην Άνδρο, για τις οποίες πράξεις, σύμφωνα με πληροφορίες, επίσης πρόκειται να δικαστεί τον Μάιο. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Τον γνώρισα από τα 12 μου…

“Τον γνώρισα από τα 12 μου έτη. Μάς έφερε κοντά η θεία μου και κάπως μεθοδευμένα άρχισε να με φλερτάρει. Φυσικά εγώ ως παιδί αυτό δεν το αντιλαμβανόμουν, μέχρι που φτάσαμε στα 14 μου, όταν με κακοποίησε για πρώτη φορά σεξουαλικά. Εγώ επειδή φοβόμουν δεν μίλησα στους γονείς μου αμέσως, φοβήθηκα πάρα πολύ, επειδή εμπλεκόταν και η θεία μου φοβήθηκα τις αντιδράσεις της οικογένειας. Παρόλα αυτά αυτός συνέχισε να είναι σε επικοινωνία μαζί μου, καθημερινά κι εκμεταλλευόμενος καταστάσεις”, είπε η Αρετή για τις συνθήκες υπό τις οποίες γνωρίστηκε με τον δικηγόρο.

Με έπεισε ότι δεν με αγαπάει κανείς από την οικογένειά μου, με έστρεψε ενάντια στην οικογένειά μου, με έπεισε ότι μόνο αυτός με αγαπάει και με νοιάζεται και έτσι με ανάγκαζε, – μού έλεγε ότι οφείλω – να τού στέλνω γυμνές φωτογραφίες μου, έστελνε και εκείνος σε μένα. Ήθελε να είναι το δώρο μου προς αυτόν για την ψυχολογική στήριξη που μού παρείχε και, με τον ίδιο τρόπο, με έπεισε στα 15 μου πια, να συνευρεθούμε ερωτικά. Μετά την ερωτική συνεύρεση η πίεση έγινε ακόμα χειρότερη, μού ζητούσε να συνευρεθώ ερωτικά μαζί του και με άλλες γυναίκες – με την θεία μου, τη γυναίκα του, τις φίλες μου. Κάπου εκεί εγώ άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια η αγάπη για την οποία μιλούσε, και με μία αφορμή, μίλησα στη μητέρα μου και την άλλη μέρα κιόλας, και με τον πάτερα μου, πήγαμε και καταθέσαμε στην αστυνομία”, συνέχισε.

Οι γυμνές φωτογραφίες και οι εκβιασμοί

“Για πρώτη φορά για τις φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο έμαθα το 2017 γιατί οι φωτογραφίες στάλθηκαν στη θεία μου και, στη συνέχεια, και στον πατέρα μου. Δεν ξέρω αν μπορούμε ακριβώς να μιλήσουμε για εκβιασμό. Το θέμα είναι ότι αυτές οι φωτογραφίες διέρρευσαν. Έκτοτε με εντοπίζει στο διαδίκτυο πάρα πολύς κόσμος με ανώνυμα προφίλ και μού στέλνουν φωτογραφίες μου και εκεί με εκβιάζουν, μού λένε ότι αν δεν απαντήσω στα μηνύματά τους ή αν δεν στείλω κι άλλες φωτογραφίες θα μοιραστούν αυτές τις φωτογραφίες με φίλους μου -πράγμα που έχουν κάνει“, ανέφερε η Αρετή για τις γυμνές της φωτογραφίες που διακινούνται στο dark web.

“Νομίζω ότι αυτός άρχισε να ανεβάζει τις φωτογραφίες μου το 2017, όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία. Έχω πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πάρα πολλές φορές για να καταγγείλω αυτά τα ανώνυμα προφίλ τα οποία με εκβιάζουν. Είναι αφόρητο, δεν αξίζει σε καμία μας αυτό το πράγμα. Δεν ευθυνόμαστε εμείς για αυτή την κατάσταση, η πράξη είναι εγκληματική, και θέλουμε να πάρουμε πίσω την κλεμμένη μας εφηβεία, τη ζωή που μας αξίζει και να ζήσουμε κανονικά”, υπογράμμισε.

πηγη:thedoc.grPlease follow and like us:
fb-share-icon