Χωρίς αιδώ- Αντιπροσωπευτική παρέλαση των χωριών μας

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Ο υπουργός των ΜΑΤ στα ελευθέρια της Χίου χωρίς αιδώ.
Η Χίος ελευθέρα, όχι όμως και ελευθέρα από τα σχέδια της κυβέρνησης και του υπουργού της για τις φυλακές της ΕΕ στα νησιά μας.

Προκλητικός ο ίδιος, διχαστικός στο λόγο του, βάζοντας ταμπέλες κατά πώς τον συμφέρει στις καθολικές αντιδράσεις του λαού της Χίου και των νησιών, την ώρα που καταρρέει η ρητορική και η πολιτική της κυβέρνησης για τις  ροές, μόλις πριν λίγες μέρες 485 συνάνθρωποί μας οδηγήθηκαν στην Κω μετά τα παιχνίδια της Τουρκικής κυβέρνησης, διακινητων και ΕΕ, ο ίδιος και η κυβέρνηση εξακολουθούν να μας εμπαίζουν ανερυθρίαστα.
Αυτοί που εισέβαλαν με τα ΜΑΤ, για να μας αποκαλούν Τουρκόσπορους, εκτός όλων των άλλων απαράδεκτων που έγιναν στα νησιά, θα στηθούν στο βάθρο, προκειμένου να τους αποδώσουν τιμές οι Χιώτες και οι Χιωτισσες !
Ως συντονιστική επιτροπή αγώνα η αξιοπρέπεια μας δεν μας επιτρέπει κάτι τέτοιο.
Τιμώντας τη γιορτή μας, τιμώντας τους πεσόντες και με πλήρη συνείδηση, ότι δεν θα αμαυρώσουμε τη μνήμη τους, συμπαραστεκόμαστε στη συμβολική αντιπροσωπευτική παρέλαση των χωριών μας που οργανώνουν, γιατί σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει.
Συντονιστική Επιτροπή Αιρετών και Κατοίκων της ΧίουPlease follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: