Οινουσσιώτης εφοπλιστής αγόρασε παραμυθένια βίλα στο Μαϊάμι

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Μία εντυπωσιακή κίνηση στην αγορά ακινήτων του Μαϊάμι πραγματοποίησε ο Έλληνας εφοπλιστής με καταγωγή από τις Οινούσσες Λέων Πατίτσας. Είναι γιος του εφοπλιστή Σπυρίδωνα Πατίτσα και της Μαριγώς Λαιμού-Πατίτσα, η οποία ήταν κόρη του καπετάνιου Λέοντα Σ. Λαιμού. Ο Πατίτσας είναι παντρεμένος με την παρουσιάστρια και μοντέλο, Μαριέττα Χρουσαλά,

Σύμφωνα με το The Real Deal είναι ο νέος ιδιοκτήτης παραθαλάσσιας βίλας στο νησί Hibiscus, η οποία πουλήθηκε έναντι 17,5 εκατομμύριων δολαρίων.

Η εξαγορά πραγματοποιήθηκε μέσω της North Ibiscus Holding, εταιρείας συμφερόντων του Λέοντα Πατίτσα, και του επενδυτή Μάικλ Σκοτ, αναφέρει η South Florida Business Journal.

Για την απόκτηση της οκτώ υπνοδωματίων βίλας στο 225 North Hibiscus Drive στο Μαϊάμι Μπιτς, η North Ibiscus Holding εξασφάλισε δάνειο 11,4 εκατ. δολαρίων από την City National Bank της Φλόριντα. Ο Μάικλ Σκοτ ​φαίνεται συν-αγοραστής, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο Έλληνας εφοπλιστής υπέγραψαν για το δάνειο.

πηγή: www.redfin.com

Το σπίτι χτίστηκε το 1934 σε 0,6 στρέμματα και διαθέτει πέντε μπάνια, σύμφωνα με το Realtor.com. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του Redfin έχει κεραμοσκεπή και οι εξωτερικοί τοίχοι είναι σομόν.

πηγή: www.redfin.com

Το οίκημα άλλαξε χέρια δύο φορές πέρυσι.

Ο Ronald Leonhardt, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στεγαστικών δανείων CrossCountry Mortgage με έδρα το Brecksville του Οχάιο, πλήρωσε 11,8 εκατομμύρια δολάρια για την απόκτηση του, τον Φεβρουάριο του 2021.

Δύο μήνες αργότερα, τον Απρίλιο, το πούλησε έναντι 13 εκατ. δολαρίων στην Hibiscus Island Holding, εταιρεία του Young Kim, δικηγόρου στο Λος Άντζελες. Η συγκεκριμένη εταιρεία πούλησε το ακίνητο στον Έλληνα εφοπλιστή.

πηγή: www.redfin.com

Ο Λέων Πατίτσας είναι ιδιοκτήτης και CEO της εταιρίας Atlas Maritime, η οποία διαχειρίζεται στόλο με δεξαμενόπλοια. Διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και στο Λονδίνο.

H ναυτιλιακή έχει σε εξέλιξη πρόγραμμα κατασκευής πέντε πλοίων στα νοτιοκορεάτικα ναυπηγεία Daehan Shipbuilding Co. Ltd. Η παραλαβή τους αναμένεται έως το τέλος του 2023.

πηγή: mononews.gr- Λιλίαν Μαργαρίτη 

 Please follow and like us:
fb-share-icon