Φρίκη στην Πάτρα: Τον ανάγκασαν να πει τα κάλαντα γονατιστός και του έβαλαν φωτιά

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές

  

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

 

 

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σκηνές που σοκάρουν σημειώθηκαν παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε συνοικία της Πάτρας, όταν κάποιοι εξανάγκασαν 35χρονο Ρομά να πει τα κάλαντα για να του δώσουν χρήματα, ζητώντας του μάλιστα να πέσει στα γόνατα.

Η κατάσταση εκτραχύνθηκε ακόμα περισσότερο όταν ένα άτομο του έριξε στα ρούχα εύφλεκτο υλικό και του έβαλε φωτιά. Ένας άλλος δράστης βιντεοσκοπούσε το μαρτύριο που βίωνε ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, ο 35χρονος άνδρας πήγε σε πασίγνωστη επιχείρηση αυτοκινήτων και ζήτησε… να πει τα κάλαντα. Κάποιοι -εν αγνοία του ιδιοκτήτη- αρχίζουν το παιχνίδι, γελώντας μαζί του. Μετά από λίγο, κάνοντας έτσι απλά την πλάκα τους, του προτείνουν να… κάτσει στα γόνατα και να πει τα κάλαντα! Ο άντρας υπακούει. Γονατίζει και αρχίζει το…«Αρχιμηνιά και Αρχιχρονιά…»! Το κακόγουστο και ρατσιστικό αστείο, όμως δεν σταματά εκεί. Ένας από την παρέα, του πετά σταγόνες εύφλεκτου υλικού στα ρούχα του και του βάζει φωτιά!

Κάποιος άλλος, βιντεοσκοπεί τον άνθρωπο ζωσμένο στις φλόγες. Ο 35χρονος, αρχίζει να ουρλιάζει. Προσπαθεί να τις σβήσει και ευτυχώς τα καταφέρνει γρήγορα, γλυτώνοντας από εγκαύματα, την τελευταία στιγμή! Αρχίζει τις φωνές, διαμαρτύρεται, απειλεί με μηνύσεις. Η παρέα προσπαθεί, πια, να τον ηρεμήσει και να τον καθησυχάσει.

 

Το γεγονός κάνει γρήγορα… τον γύρο της πόλης, με πρωταγωνιστή τον αδύναμο άνδρα. Φτάνει, όχι μόνο στην εκεί περιοχή, αλλά και σ’ άλλα σημεία της πόλης.
Ορισμένοι, ενεργούντες υπεύθυνα, αποφασίζουν να δράσουν και να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές.

Φωτογραφικά ντοκουμέντα του επικίνδυνου «καψονιού» φθάνουν στα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και αμέσως σοκάρουν! Απεικονίζουν, καρέ-καρέ, τον ρατσιστικό βασανισμό ενός πάμπτωχου συμπολίτη, μα πάνω απ’ όλα ενός ανθρώπου, από «εξυπνάκηδες» αδίστακτους Πατρινούς!

Η απάνθρωπη σκηνή βασανισμού… ανέβηκε στα social media ως «στόρι» στο προφίλ ενός από τους δράστες κι όπως αποδείχθηκε πολλοί επισκέπτες του διαδικτύου «γέλασαν» με το… κατόρθωμα!

Ανεξαρτήτως του εάν ο Ρομά δεν υπέστη σοβαρά τραύματα, δεν παύει να έπεσε θύμα δημόσιου εξευτελισμού, αφού τον εξανάγκασαν για… «μερικά ψιλά». Παραμένει άγνωστο, αν θα προβεί σε μήνυση κατά των υπαιτίων ή αυτοί φρόντισαν να «κουκουλώσουν» το συμβάν με μερικά… ακόμα ψίχουλα!

Πάτρα: Ανάγκασαν Ρομά να πει τα κάλαντα γονατιστός και του έβαλαν φωτιά.
Σύμφωνα με το pelop.gr, κάποιοι θεώρησαν αστείο να υποχρεώσουν έναν Ρομά να γονατίσει και να πει τον κάλαντα. Ο άντρας, που σύμφωνα με το δημοσίευμα αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, υπακούει και αρχίζει να λέει τα κάλαντα.
Τότε, κάποιος θεώρησε αστείο να του πετάξει μερικές σταγόνες εύφλεκτου υλικού, ικανές όμως να κάψουν ζωντανό τον άνθρωπο. Οι δράστες μάλιστα δεν δίστασαν να του βάλουν φωτιά, με τον άτυχο άνδρα να ουρλιάζει. Κάποιος από την παρέα δεν δίστασε να τραβήξει το άγριο bullying με τις τρομακτικές σκηνές σε βίντεο…
Ανέβασε, δε, το βίντεο με τον δημόσιο εξευτελισμό του Ρομά ως story στο λογαριασμό του στα social media.
Πηγή: pelop.gr

ΠΗΓΗ

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon