Σημαντική Βράβευση του Χιώτη Μιχ. Φαρδή, Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Σημαντική Βράβευση του κ. Μιχαήλ Φαρδή, Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών (καταγομένου εκ Χίου)

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών συγχαίρει τον Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Μ. Φαρδή στον οποίο απονεμήθηκε το Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας «Βασίλη Ξανθόπουλου – Στέφανου Πνευματικού» για το έτος 2021 από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

Το βραβείο αυτό απονέμεται από ακαδημαϊκούς δασκάλους και επιστήμονες που καλύπτουν ευρύ φάσμα επιστημών και αποτελεί μεγάλη τιμή, καθώς η έννοια της «Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας δεν εξαντλείται μόνο στην ικανότητα σαφούς, κατανοητής και ενδιαφέρουσας διδασκαλίας από την έδρα. Περιλαμβάνει όλες εκείνες τις δραστηριότητες που ανοίγουν επιστημονικούς δρόμους στο φοιτητή, τον εμπνέουν και τον καθοδηγούν στην έρευνα, και τον καθιστούν κοινωνό του επιστημονικού ήθους και της ανιδιοτελούς αναζήτησης της αλήθειας».

Τέτοιου είδους διακρίσεις συντελούν στην αναγνώριση του εκπαιδευτικού και επιστημονικού έργου που πραγματοποιείται στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών

και προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και το Πανεπιστήμιο Πατρών στην επιστημονική κοινότητα.

Ο Πρύτανης

Χρήστος Ι. Μπούρας

ΚαθηγητήςPlease follow and like us:
fb-share-icon