Χρ. Παβίτσου: 7η στο Παγκόσμιο- Συνέντευξη: Ποιους ευχαριστεί

Με 3 ασημένια μετάλλια, 1 Πανευρωπαϊκό Ρεκόρ, μια 7η και μια 13η θέση ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας το Παγκόσμιο Κύπελλο Fazza που διεξήχθη στο Ντουμπάι. H 7η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Παβίτσου Χριστίνα στην κατηγορία -79kg παραχώρησε συνέντευξη στην Chiosin.gr.

Η αθλήτρια των Ιώνων δήλωσε: Ασχολούμαι 3 χρόνια με την άρση βαρών σε  πάγκο. Η προετοιμασία μου ήταν σκληρή και πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των Ιώνων και τους ευχαριστώ που με βοήθησαν  στην προετοιμασία μου.  Επίσης ευχαριστώ την οικογένειά μου που μου στάθηκε αλλά και τους χορηγούς μου τον Δήμο Χίου και την Εταιρεία Good Year Dunlop Hellas ΑΒΕΕ, τις αεροπορικές εταιρίες Olympic/Aegean και Astra και  που ανταποκρίθηκαν και μας στήριξαν οικονομικά καλύπτοντας τα έξοδα της αθλητικής αποστολής.

Επίσης την 2η θέση στην κατηγορία των 54kg κατέκτησε ο Δημήτρης Μπακοχρήστος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Fazzza με επίδοση 166kg όσα σήκωσε και ο Αιγύπτιος ABDELMAGID Taha ο οποίος πήρε την 1η θέση ενώ 3ος βγήκε ο βραζιλιάνος Karra Bruno με 161kg. Μ αυτή την επίδοση ο Έλληνας Πρωταθλητής ανεβαίνει στην 4η θεση της Παγκόσμιας Λίστας για την πρόκριση της Παραολυμπιάδας του Τόκυο 2020.

Την 2η θέση στην κατηγορία των 80kg κατέκτησε ο Γκρέμης Μωισιάδης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Fazzza με επίδοση 189kg, είχε άλλες 2 έγκυρες προσπάθειες στα 180kg και 187kg.

Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: