Ταξίδι εμπειριών στη Λέσβο (βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ταξίδι της ΠΑΧ το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Μαΐου στην γειτονική Λέσβο όπου αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Βουναραρακιου.

Ήταν ένα εντυπωσιακό από πλευράς κόσμου ταξίδι αφού ταξίδεψαν πάνω από 200 άτομα γονείς και αθλητές , άριστα οργανωμένο , από το ξεκίνημα έως την επιστροφή.

Ακόμα και το κακό ξεκίνημα αφού το Νήσος Σάμος ξεκίνησε με 2 ώρες καθυστέρηση ξεπεράστηκε γρήγορα στην διάρκεια της ημέρας. Το ξενοδοχείο silver bay ήταν οργανωμένο και κάλυπτε τις περισσότερες απαιτήσεις του κόσμου. Καμάρι του ήταν η πισίνα όπου διασκέδασαν οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΧ.

Ο αντίπαλος Απόλλων Βουναρακιου είναι μια πολύ καλή ακαδημία στην πόλη της Μυτιλήνης που όπως μας είπε ο Γιάννης Μποικος υπεύθυνος Ακαδημιών στις τάξης της 180 παιδιά συνεργάζεται με τον ΠΑΟΚ και ηδη έχει δείξει αποτελέσματα αφού έχει στείλει ποδοσφαιριστή στις Ακαδημίες του ΟΦΗ. Στην Ακαδημία αυτή υπάρχει και μια κοπέλα η Μαίρη Αργύρη 12 ετών που αγωνίζεται στην άμυνα κυρίως στη θέση του δεξιού μπακ αφού διαθέτει ταχύτητα και καλή τεχνική. Έχει κερδίσει παντού τις εντυπώσεις και είναι έτοιμη για την γυναικεία ομάδα που σύντομα θα δημιουργήσει η ΕΠΣ Λέσβου.

Το επίπεδο της ήταν υψηλό αποδείχτηκε σκληρός αντίπαλος για την Χιώτικη ομάδα ειδικά την πρώτη ημέρα που είχε μεσολαβήσει το ταξίδι και το πρωινό ξύπνημα. Οι αγώνες έγιναν στο Ενωσιακο γήπεδο της Θέρμης. Μπόνους στο ταξίδι μας ήταν και η παρουσία του Θαν.Τσιγκα προπονητή τερματοφυλάκων ο όποιος πριν μερικά χρόνια ήταν στην Καλλονή την εποχή που αγωνιζόταν η ομάδα από τη Λέσβο στην πρώτη Εθνική και γνώρισε όλα τα Χιωτοπουλα που είχαν πάει εκεί.

 

 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΙΚΟΥΝΗΣ

 

Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: