Για αγοράκι 16 μηνών Δίνουμε δείγμα μυελού των οστών, σώζουμε μια ζωή!

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Για αγοράκι 16 μηνών
Δίνουμε δείγμα μυελού των οστών, σώζουμε μια ζωή!
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών οργάνων σώματος Μυτιλήνης (ΣΕΑΜ) μας καλεί όσους έχουμε ηλικία 18-45 ετών να προσφέρουμε ελπίδα και Ζωή δίνοντας δείγμα στοματικού επιχρίσματος, έτσι ώστε να βρεθεί η δυνατότητα συμβατότητας με το αγοράκι (16 μηνών) από τη Λέσβο και να σωθεί έτσι αυτός ο μικρός μας συμπολίτης που νοσηλεύεται σε ογκολογική μονάδα της Αθήνας (στο «Ελπίδα»), έχοντας ξεκινήσει θεραπείες για λευχαιμία.
Όσοι μένουν στην Αττική, με ηλικία 18 έως 45 ετών, μπορούν να επικοινωνούν στο 210 7775617 με το “ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” Λεβαδείας 8 (πίσω από το Νοσοκομείο Παίδων), Δευτέρα με Παρασκευή 9 π.μ με 7μ.μ.
Επίσης διοργανώνεται έκτακτη δράση προς αναζήτηση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης από την Δευτέρα 19 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 23 Ιουλίου, από τις 10:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι και από τις 7:00 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ.
Υποστηρικτές στη δράση είναι : ΔΗΜΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν.ΛΕΣΒΟΥ – ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΤΕ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ν.ΛΕΣΒΟΥ -ΤΕ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ν.ΛΕΣΒΟΥ – ΟΤΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – Α ΒΑΘΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ν.ΛΕΣΒΟΥ – Β ΒΑΘΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ν.ΛΕΣΒΟΥ – ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ, ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ «ΑΣΠΙΔΑ» – ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΛΕΣΒΟΥ/ΛΗΜΝΟΥ/ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ-ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ
Σημειώνεται ότι οι εθελοντές που είχαν εγγραφεί παλαιότερα στο παγκόσμιο αρχείο εθελοντών δοτών δεν χρειάζεται να επαναλάβουν τη διαδικασία, καθώς τα στοιχεία τους παραμένουν.
Μακάρι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η νοσηλεία του μικρούλη συντοπίτη μας να γίνει αφορμή για την ευαισθητοποίηση και αυτή τη φορά του πληθυσμού μας προς την/τον κάθε άγνωστο ασθενή ανά την υφήλιο. Ευχή μας η νοσηλεία του δικού μας αγοριού, αλλά και κάθε παιδιού να αποτελεί ένα άσχημο όνειρο για την μετέπειτα ζωή του!.
Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων εξαιτίας της πανδημίας θα δίνετε σε κάθε εθελοντή προσωπικό κιτ εγγραφής (αίτηση και σετ 2 μπατονέτες) προκειμένου να γίνει προσωπικά η λήψη του στοματικού επιχρίσματος από τον καθένα.
πηγη: ΟΛΣΑ

 Please follow and like us:
fb-share-icon