ΙΩΝΕΣ AMEA Χίου: Ευχαριστούν τα αθλητικά σωματεία ΠΕΚΕΒ και Ναυτικό Όμιλο Χίου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΟι αθλητές και τα μέλη ΔΣ του Σωματείου ΑμεΑ ΙΩΝΕΣ Χίου  ευχαριστούν τα αθλητικά σωματεία ΠΕΚΕΒ και Ναυτικό Όμιλο Χίου, καθώς και το Νομικό Πρόσωπο δήμου Χίου για την πολύ όμορφη διοργάνωση του Τουρνουά πόλο, όπου συμμετείχαν τα τμήματα Μίνι Παίδων και Εφήβων των δύο ομάδων και τα έσοδα διατέθηκαν όλα για την ενίσχυση λειτουργίας των ΙΩΝΩΝ.

 

Τους φιλικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου παρακολούθησε πλήθος από φίλαθλους Χιώτες οι οποίοι γέμισαν τις κερκίδες του Ιωνικού Κολυμβητήριου δίνοντας «ψυχή» στους αθλητές που αγωνίστηκαν και γεμίζοντας παράλληλα τον κουμπαρά των ΙΩΝΩΝ, για την κάλυψη των αυξημένων και ιδιαίτερων αναγκών των αθλητικών προγραμμάτων τους.

 

Από την όλη εκδήλωση πολλαπλά κερδισμένος βγήκε ο αθλητισμός και το αθλητικό ιδεώδες, αφού νέα παιδιά αγωνίστηκαν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και μετέφεραν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της στήριξης  μέσω του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

 

Ευχαριστούμε τα παιδιά που αγωνίστηκαν και τους προπονητές τους, τους Προέδρους των δύο σωματείων, την κ. Καστάνια Μαρία της ΠΕΚΕΒ και τον κ. Δημήτρη Σκαπινάκη του ΝΟΧ για την άρτια διοργάνωση, καθώς και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου, που φιλοξένησε το τουρνουά στις εγκαταστάσεις του Ιωνικού Κολυμβητηρίου Χίου. Τέλος ευχαριστούμε όλους τους φίλους θεατές, που για μια ακόμη φορά στήριξαν το έργο των ΙΩΝΩΝ.

 

Ευχόμαστε το 2023 να είναι για όλους, αθλητές και μη, μια νικηφόρα αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αγώνες και σε κάθε επίπεδο!

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon