ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ: Απόλυτο σκοτάδι στην παιδική χαρά μας

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:

Βρισκόμαστε στα Καρδάμυλα, στο χωριό μας! Είναι η εποχή που όλοι έρχονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Παιδάκια που θέλουν να παίξουν στην μοναδική παιδική χαρά του Μαρμάρου Καρδαμύλων και που δεν μπορούν!
Αυτή η παιδική χαρά! Πόσος κόπος για να την κρατήσουμε για τα παιδιά μας! Από τη μία ενοχλεί κάποιους που έρχονται για δέκα με δεκαπέντε μετρημένες μέρες και θέλουν λένε να ξεκουραστούν… λες και όποιος έρχεται για διακοπές , οι υπόλοιποι μόνιμοι κάτοικοι πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν… από την άλλη η κακοκαιρία του χειμώνα να διαλύει τα πάντα και πάλι με κόπο να ξανά φτιάχνεται.
Σήμερα… Αύγουστος πια… θα σκεφτόταν κανείς πόσο ωραία θα παίζουν τα μικρά μας! Κι όμως, εδώ και δυο εβδομάδες επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι!!!
Ζητάμε από το Δήμο να λυθεί το πρόβλημα ώστε να μην γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα και για να παίξουν τώρα τα παιδάκια, το χειμώνα δεν θα μπορούν!
Ο ένας μας στέλνει στον άλλον! Κανείς δεν είναι αρμόδιος… Σε αυτό το χωριό έρχονται μονάχα σε περιόδους προεκλογικής εκστρατείας και τότε μπορούν να μας προσφέρουν τα πάντα!
Τώρα ζητάμε να φτιάξουν 4 λάμπες! Να τοποθετήσουν και έναν προβολέα, να φέγγει έντονα, ώστε να μην σκοντάφτουν τα παιδάκια, που έχουν όλα κατά γδάρει τα γόνατα τους σε αυτόν τον γεμάτο τρύπες, μισό , τάπητα που υποτίθεται πως έφτιαξαν!!!
ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Είναι ντροπή τους!
ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Είναι ντροπή τους!
Εύχομαι κ ελπίζω να δούμε σύντομα … ΦΩΣ!!!

Σας ευχαριστώPlease follow and like us:
fb-share-icon