Κ. Μουτζούρης: Μεγαλοπρεπής εκδήλωση εξωστρέφειας της Χίου-Μπράβο στο Επιμελητήριο και σε όλους τους Χιώτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση «Άρωμα Χίου» στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό στο Σύνταγμα με τις εντυπώσεις να είναι άκρως θετικές μέχρι στιγμής από τους χιλιάδες επισκέπτες που διέρχονται από το σημείο καθημερινά.

Στην έκθεση, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σήμερα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια σε μια μεγαλοπρεπή  εκδήλωση εξωστρέφειας της Χίου, στο ΠΙΟ κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας το Σύνταγμα!

Στην ομιλία του ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης στα εγκαίνια της έκθεσης Χιακών προϊόντων του Επιμελητηρίου Χίου στο Σύνταγμα, όπου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι χορηγός τόνισε:

Τρία χρόνια είμαι Περιφερειάρχης δεν έχω ξαναδεί κάποια εκδήλωση τόσο επιτυχημένη όσο αυτή εδώ. Επιτυχημένη στο σημείο που γίνεται, επιτυχημένη στο στήσιμο, στον κόσμο που διέρχεται από εδώ. Είναι υπόδειγμα εξωστρέφειας. Πιστεύουμε στην εξωστρέφεια , στην ανάπτυξη , στην τεχνογνωσία, τεχνολογία. Σήμερα μας βάλατε για γυαλιά. Χαιρόμαστε που είμαστε οικονομικοί χορηγοί εδώ.  Τα νησιά του Β. Αιγαίου ήταν είναι και θα είναι Ελληνικά. Όπως τον Φεβρουάριου του 2020 σταθήκαμε όρθιοι στην κρίση θα σταθούμε και τώρα σε όποια και είναι.

Μπράβο στο Επιμελητήριο και σε όλους τους Χιώτες!

Αναλυτικά η ομιλία του Περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη:

Η έκθεση θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου.Please follow and like us:
fb-share-icon