Δεν έκαναν λάθος τιμώρησαν τον Πετρούνια γιατί τόλμησε και είπε την αλήθεια δημόσια

   Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Το έκαναν και πάλι το θαύμα τους στην ΕΡΤ. Μπορεί να πήγε ένα αεροπλάνο κόσμος από το κρατικό κανάλι για να καλύψει τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, αλλά από προγραμματισμό τα έκαναν ρόϊδο, όπως δείχνουν τα γεγονότα.

Το Σάββατο το πρωί κι ενώ αγωνιζόταν στα προκριματικά ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, φαίνεται πως υποβάθμισαν το γεγονός και δεν ζήτησαν από τους διοργανωτές να έχουν ζωντανή μετάδοση της προσπάθειας του Έλληνα αθλητή, ο οποίος αγωνιζόταν γύρω στις δέκα το πρωί.

Αποτέλεσμα ήταν να μεταδοθεί στην Ελλάδα σε μαγνητοσκόπηση η καταπληκτική προσπάθεια του Πετρούνια, ενώ το Euronews τη μετέδωσε ζωντανά. Για να καλύψουν την αβλεψία, την ανικανότητα και την ανοησία τους, τα στελέχη της ΕΡΤ, έκαναν το πράγμα ακόμη χειρότερο, εκδίδοντας μια αστεία έως χυδαία ανακοίνωση, ότι ευθύνονται οι Ιάπωνες διοργανωτές που μεταδίδουν ζωντανά ό,τι εκείνοι κάνουν κέφι.

Όχι κύριοι της ΕΡΤ, αυτές τις κουτοπονηριές να τις αφήσετε κατά μέρος και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Οι Ιάπωνες μεταδίδουν ζωντανά ό,τι τους παραγγείλετε, φυσικά με την ανάλογη χρέωση. Αλλά σου λένε, εννέα με δέκα το πρωί, να πληρώσουμε ζωντανή σύνδεση για τον Πετρούνια; Πόσοι θα τη δουν; Άσε καλύτερα να τη δείξουμε μαγνητοσκοπημένη αργότερα, που μας έρχεται φθηνότερα και δείχνουμε ζωντανά Πετρούνια στους τελικούς.

Μετά όμως τη γενική κατακραυγή, έπρεπε να δικαιολογήσουν την ανοησία τους ή τη σκοπιμότητά τους κι έτσι μας πέταξαν στα μούτρα αυτή την αθλιότητα που μετέδωσαν ως δικαιολογία από το δελτίο μεσημεριανό ειδήσεων.

Θα μου πείτε γιατί να το κάνουν αυτό σε ένα τέτοιο αθλητή; Μα υπάρχει προηγούμενο με τον Πετρούνια και το υφυπουργείο αθλητισμού και του το φύλαγαν οι Πραιτωριανοί της ΕΡΤ. Τόλμησε και τους είπε κατάμουτρα και μάλιστα μπρος στον Αυγενάκη, ότι τόσο εκείνος, όσο και οι συναθλητές του στην ενόργανη γυμναστική, ήταν για μήνες απλήρωτοι από το υφυπουργείο, τότε που γύρισε με το χρυσό από τη Ντόχα και πήγαν να τον υποδεχτούν για να καρπωθούν μια στάλα δόξα από τη λάμψη αυτού του παιδιού με μια φωτογραφία στο πλάι του και τους χάλασε την πόζα. Λέτε να τον άφηναν ατιμώρητο;

Τόσο καιρό έχουν αποδείξει ότι όποιος τολμά και μιλά για το δίκιο του, θεωρείται εχθρός της κυβέρνησης και μπαίνει στη μαύρη λίστα.

ΠΗΓΗ: politispress.gr

Κρικόρ Τσακιτζιάν

ktsakitzian@gmail.com

 Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: