ΠΕΣ-ΑΕΝ ΧΙΟΥ: Χοροεσπερίδα και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΜε αφορμή την χοροεσπερίδα και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που διοργάνωσε ο Παγχιακός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο εστιατόριο Θεοδοσίου απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε εταιρίες και προσωπικότητες που διακρίθηκαν στον χώρο της ναυτιλίας.

Πιο συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στις ναυτιλιακές εταιρίες LIVANOS HELLAS και ALPHA GAS, οι οποίες διαθέτουν γραφεία στη Χίο και είναι ανέκαθεν γνωστές για την στήριξη τους απέναντι στον Χιώτη ναυτικό.

Παράλληλα, ο Υποναύαρχος Λ.Σ. κ. Παριάρος Μιχαήλ έλαβε τιμητική πλακέτα ως αναγνώριση των υπηρεσιών του κατά την διοίκηση του Λιμεναρχείου της Χίου, της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου και της ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών.

Η τελική τιμητική πλακέτα δόθηκε στον Πλοίαρχο Κυλαδίτη Ζαχαρία για την διάσωση 965 ναυαγών από ένα κρουαζιερόπλοιο το 1993, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει τιμηθεί ποτέ από καμία Αρχή ή Οργανισμό της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Έπειτα, τιμήθηκαν με επαίνους κ. Μανωλάκης Λουκάς Αντιπρόεδρος του συλλόγου και ο κ. Αφέντης Γιάγκος έφορος του Συλλόγου μας και Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Ναυτικών Θυμιανών «Άγιος Ευστράτιος».

Ο Σύλλογος μας δεν έλλειψε να βραβεύσει με επαίνους συνολικά τέσσερεις σπουδαστές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών και Χίο, δύο εκ των οποίων είναι ενεργά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, η Κορεξενού Αφροδίτη που είναι ταμίας του Συλλόγου και τελειόφοιτη σπουδάστρια στην ΑΕΝ Χίου, η οποία βραβεύτηκε από τον πρώην διοικητή της ΑΕΝ Χίου κ. Δανιήλ Νικόλαος και ο Τόπακας Εμμανουήλ που είναι έφορος του Συλλόγου και Ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού.

Η χοροεσπερίδα είχε συνολικά πολύ μεγάλη συμμετοχή και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε έντονα όλους εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Παγχιακού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού Χίου
Χατζελένης Ανάργυρος
Πλοίαρχος Α’ Ε.Ν.

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon