ΣΕΙΥΧ: Απάντηση στα ψέματα

   Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου

Απάντηση στα ψέματα κ. Βολίκα.

 

O κατήφορος της παράταξης ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ του ΕΚ Χίου φαίνεται να μην έχει πάτο. Με μπροστάρη και πάλι τον Αντιπρόεδρο του ΕΚ, κ. Βολίκα, συνεχίζουν τη βρώμικη δουλειά.

Εξαπολύουν χοντρά ψέματα και συκοφαντίες προς το Σωματείο μας, υπονοούμενα για τα οικονομικά του και ότι τάχα άφησε εργοδότες να ψηφίσουν.

Κρίνουν και πάλι εξ ιδίων τα αλλότρια όταν οι ίδιοι στοιχίζονται πίσω από τους εργοδοτικούς και κυβερνητικούς συνδικαλιστές της ηγεσίας της ΓΣΕΕ. Μονάχα η τελευταία δήλωση του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Χίου που χαιρέτισε (!!!) την «αύξηση» – φιάσκο των 13€/ μήνα της κυβέρνησης της ΝΔ, φτάνει για να δείξει τον πραγματικό τους ρόλο.

 

Δυστυχώς γι’ αυτούς οι εργαζόμενοι έχουν και μάτια και κρίση και μας γνωρίζουν. Βλέπουν ποιος ασχολείται με τα πραγματικά τους προβλήματα, τους αντιλαϊκούς νόμους για τους οποίους οι ίδιοι δεν βγάζουν άχνα όπως το ν/σ για την παιδεία ή για το νέο αντιασφαλιστικό νόμο, για να παρθούν μέτρα προστασίας για την πανδημία, για τον καύσωνα.

 

Όσο κι αν ενοχλούνται, ας το πάρουν απόφαση: “Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει”. Το Σωματείο μας, με τις ταξικές δυνάμεις στο τιμόνι  θα συνεχίζει χωρίς να φοβάται κυβερνήσεις, εργοδότες και συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες,  παρά τη δικαιολογημένη ταραχή τους. Αν δεν μπορούν να την κρύψουν, υπάρχει και το ξύδι.Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: