Κ. Μουτζούρης: Παρουσίαση των ‘6’ Χιωτών – Εμμένουμε στις αποφάσεις μας -Δεν θα δεχθώ καμία παρέκκλιση σε αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης εγκατέστησε σήμερα Δευτέρα 01.11.2021  στην αίθουσα «Βουρνού» Π.Ε Χίου τους Αντιπεριφερειάρχες Χίου (Γεωγραφικό, Θεματικούς), συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Β. Αιγαίου κ. Απόστολο Αλατζά.

Κατά την παρουσίαση των νέων Αντιπεριφερειάρχων ο κ. Κώστας Μουτζούρης, ευχαρίστησε τον αποχωρούντα Αντιπεριφερειάρχη κ. Παντελή Μπουγδάνο για όσα προσέφερε κατά την
διάρκεια της θητείας του. Παρουσιάζοντας τον Αντιπεριφερειάρχη Νομού Χίου κ. Παντελή Βρουλή τόνισε ότι πρόκειται για έναν έμπειρο και ικανό, πρώην δήμαρχο και γνώστη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ήταν πρώτος σε σταυρούς στο Β.Αιγαίο, ενώ του έθεσε τις άμεσες αρμοδιότητες ως πρόκληση που πρέπει να αναλάβει σε δύο έργα που έχουν μείνει στάσιμα εδώ και χρόνια , της Κόρης Γεφύρι και της παράκαμψη του Χαλκειούς.

Ο κ. Μουτζούρης τόνισε ότι:  Εμμένουμε στις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου για το μεταναστευτικό. ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ, ενώ προανήγγελλε τον ερχομό του Πάπα στη Λέσβο στις 4 Δεκεμβρίου ενώ αναφέρθηκε και στις άριστες σχέσεις που υπάρχουν με την δημοτική αρχή της Χίου, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δημάρχου για τα Ελευθέρια. Το πρόσφατο συμβάν με τους 400 πρόσφυγες οδηγήθηκε στην Κω, που σαν λιμενολόγος δεν μπορώ να πιστέψω ότι το πλησιέστερο ασφαλές λιμάνι. Τα νησιά μας θα γίνουν προσφυγονήσια.

Αναλυτικά τα νέα καθήκοντα των Χιωτών Αντιπεριφερειαρχών:

-Βρουλή Παντελή ως χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Νομού Χίου, και  συμπληρωματικά τους τομείς Διοικητικού, Ανάπτυξης, Τεχνικών Έργων της ΠΕ Χίου και Υγείας.
– Καμπούρη Στυλιανό θεματικό Αντιπεριφερειαρχη στους τομείς Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.
– Νύκτα Νικόλαο θεματικό  Αντιπεριφερειάρχη στους τομείς Τουρισμού και Κοινωνικής Μέριμνας.

-Αθηνάδη Λεωνίδα θεματικό Αντιπεριφερειάρχη «Επιχειρηματικότητας &. Καινοτομίας» και στον τομέα Συγκοινωνιών ΠΕ Χίου και Σάμου

-Παντελή Μπουρνιά θεματικού Αντιπεριφερειάρχη με αντικείμενα ευθύνης θέματα «ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.»

καθώς επίσης και του Χιώτη Γιώργου  Παπαδόπουλου Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη.

Η θητεία των ανωτέρω οριζόμενων Αντιπεριφερειαρχών άρχεται από 01/11/2021 και διαρκεί ένα (1) έτος.

 

 

 

 Please follow and like us:
fb-share-icon