Επίδομα 800 ευρώ: Πληρώθηκαν τη Μεγάλη Τετάρτη 650.000 δικαιούχοι


Άρχισαν να λαμβάνουν το επίδομα των 800 ευρώ όσοι εργαζόμενοι έχουν μπει σε αναστολή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Τη Μεγάλη Τετάρτη πιστώθηκαν τα χρήματα σε λογαριασμούς στην Εθνική Τράπεζα και την Τράπεζα Πειραιώς.

 Με βάση εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, η πρώτη καταβολή των 800 ευρώ προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί έως και τις 17 Απριλίου. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν άλλες δύο φάσεις πληρωμών, οι οποίες είναι οι εξής:

 Β΄ φάση: από τις 27 Απριλίου έως και τις 30 Απριλίου.

Γ΄ φάση: από τις 5 Μαΐου έως και τις 10 Μαΐου.

Αξίζει να τονιστεί πως συνολικά πάνω από 800.000 εργαζόμενοι έχουν υποβάλει αίτηση για το επίδομα. Παράλληλα, η πλατφόρμα προκειμένου να υποβάλλουν οι επαγγελματίες τις αιτήσεις για το επίδομα, ανοίγει ξανά τη Μεγάλη Τετάρτη.

 Οπως ανέφερε, μάλιστα, στην εκπομπή OPEN Ελλάδα ο φοροτεχνικός, Αυγίτας Ηλίου, αρκετοί είναι οι δικαιούχοι που έχουν λάβει από τη Μεγάλη Τετάρτη τα χρήματα. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πληρωμές θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 23:00 για 630.000 έως 650.000 δικαιούχους (που πρέπει να πληρωθούν τη Μεγάλη Τετάρτη) και τις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν και για τους υπόλοιπους.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr
Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: