Εκατοντάδες γυναίκες πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης της Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΕκατοντάδες γυναίκες πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης της Χίου συμμετέχοντας στον 7ο αγώνα τρεξίματος γυναικών. Ο αγώνας που έχει γίνει θεσμός στο νησί της Μαστίχας διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Σύλλογο Αθλητών Υγείας Χίου – Chiosrunning προς τιμή της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας (8 Μαρτίου).
Ένας συμβολικός αγώνας 5 χλμ που δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, σε μία πολύ ωραία διαδρομή που περνάει από τα στενά της πόλης, το λιμάνι αλλά και τα γραφικά δρομάκια του κάστρου της Χίου για να καταλήξει στην κεντρική πλατεία του νησιού. Φέτος, με το σύνθημα “You can! Nothing is impossible!” Εσύ μπορείς! Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! 400 γυναίκες όλων των ηλικιών συμμετείχαν στον αγώνα τιμώντας έτσι την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας αλλά ταυτόχρονα τήρησαν και ενός λεπτού σιγή για τα αδικοχαμένα παιδιά του δυστυχήματος των Τεμπών.
Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους και την παρουσία τους στις απονομές των αναμνηστικών μεταλλίων και διπλωμάτων.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας.
Ευχαριστούμε την Τροχαία Χίου.
Ευχαριστούμε το Λιμεναρχείο Χίου.
Ευχαριστούμε το ΕΚΑΒ Χίου.
Photo και video by chiosphotos.gr
https://chiosphotos.gr/node/328 @Konstantinos Anagnostou

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon