ΠΟΕΔΗΝ ΓΙΑ ΧΙΟ: Πιο κατάφωρη αδικία σε τοποθέτηση Προϊσταμένου, δεν έχει ξανασυμβεί σε Νοσοκομείο

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων
ΑΘΗΝΑ  07/12/2021    ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 5319
ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
 κο ΘΑΝΟ ΠΛΕΥΡΗ
 2. ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
 κα ΑΣΗΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ
ΚΟΙΝ.: ΔΙΟΙΚΗΤΗ 2ΗΣ ΥΠΕ,
            ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΧΙΟΥ
Έχει χαθεί κάθε έννοια αξιοκρατίας στην τοποθέτηση Προϊσταμένης  Διεύθυνσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο Νοσοκομείο της Χίου
Κύριε Υπουργέ,
Κυρία Υπουργέ,
Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου τοποθέτησε Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Νοσηλεύτρια που δεν έχει κριθεί ποτέ για θέση Προϊσταμένης οποιουδήποτε επιπέδου οργανικής μονάδας. Αυτό αποτελεί πρωτοφανές γεγονός παραβίασης της αξιοκρατίας.
Νοσηλεύτρια που μετατέθηκε στο Νοσοκομείο της Χίου τρία χρόνια πριν χωρίς ποτέ να κριθεί για θέση Προϊσταμένης  τμήματος ή Υποδιεύθυνσης ή Διεύθυνσης, η Διοίκηση του Νοσοκομείου της Χίου ανακάλυψε τα προσόντα της και λίγο μετά την άφιξή της τοποθετήθηκε με ανάθεση Υπεύθυνη και Προϊσταμένη Τμήματος
Τώρα με την συνταξιοδότηση της Διευθύντριας Νοσηλευτικής υπηρεσίας, η Διοικήτρια την τοποθέτησε Διευθύντρια!!!
Την ίδια στιγμή Υποδιευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας που έχει κριθεί στη θέση αυτή από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, αναπλήρωνε την Διευθύντρια κατά της απουσίας της, διαθέτει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, προηγείται κατά πολύ στη μοριοδότηση έναντι  όλων των άλλων Νοσηλευτών και στελεχών της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ξεχάστηκε από τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου.
Πιο κατάφορη αδικία σε τοποθέτηση Προϊσταμένου Διεύθυνσης, δεν έχει ξανασυμβεί σε Νοσοκομείο.
Η Διοικήτρια προχώρησε σε αυτή την κατάφορη αδικία με ρουσφετολογικά κριτήρια. Προφανώς κατόπιν πολιτικών και κυβερνητικών υποδείξεων.
Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να διορθώσει αυτή την πρωτοφανή αδικία. Εάν δεν ανακληθεί η απόφαση θα αναλάβουμε αγωνιστικές πρωτοβουλίες.
Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

 Please follow and like us:
fb-share-icon