Αντζελίνα…η Εθνική πόλο της Ελλάδας σε κατακεραυνώνει !
Αν πιστεύεις φράου Αντζελίνα ότι μπορείς να χορέψεις στα χέρια και στα δέκα δάκτυλα σου την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό πλανάσαι πλάνη μεγάλη με τα καμώματα και τα Καραγκιοζηλίκια που επί χρόνια τώρα είχες μάθει λόγω της οικονομικής κρίσεως να μας βάζεις την θηλιά στο λαιμό και με τους εκβιασμούς μας κάνατε την ζωή πατίνι !

Οι πολιτικές και οι καιροί αλλάζουν στις γνήσιες Δημοκρατικές χώρες όπως η χώρα μας, που είναι η κοιτίδα και η γενέτειρα της Δημοκρατίας των γραμμάτων του πολιτισμού των τεχνών και όλων των επιστημών!
Τότε όλοι εσείς κατοικούσατε στα κατσάβραχα τα λαγκάδια και τα δάση σε άγρια κατάσταση μαζί με τους πιθήκους και τα βουβάλια !
Και αυτό είναι που ποτέ δεν μπορείτε να χονέψετε πως μια τόσο μικρή χώρα διαπρέπει σε όλους τους τομείς… αλλά θέλετε τους επιστήμονες μας !
Ανέκαθεν η Γερμανία μας την φέρνει πισώπλατα σε όλους τους τομείς… ποτέ δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει η νοοτροπία και η εξωτερική πολιτική που πάντοτε τα κάνει πλακάκια με την Τουρκία λόγω των μεγάλων συμφερόντων .
Στην σημερινή συγκυρία ίσως, όπως δείχνουν ορισμένες φωτογραφίες να υπάρχει και μεγάλος έρωτας… λόγω του μεγάλου πληθυσμού Τούρκων υπηκόων που ζουν στην Γερμανία και έχουν δικαίωμα ψήφου και στην Γερμανία αλλά και στην Τουρκία ! Δίπορτο !…. πού σας βολεύει και τους δυο σας .
Δεν υπάρχει πλέον καμία περίπτωση την Ελλάδα να την κάνεις οικογένεια του Καραγκιόζη και να μας παίζεις στο θέατρο σκιών με τον Καραγκιόζη τον Μορφωνιό και τον Χατζηαβάτη !
Έχουν αλλάξει πλέον οι συνθήκες της διακυβέρνησης της Ελλάδας, έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί δυνάμεων και φιλικών σχέσεων καθώς και διεθνών συμφωνιών όπως η τελευταία με την Αίγυπτο που έγινε αιτία να τσουρουφλιστείς και να το φυσάς και να μην κρυώνει .
Σήμερα τα παληκάρια μας του πόλο στην Βαρκελώνη έδωσαν ένα γερό μάθημα στους φίλους σας Τούρκους με το εξευτελιστικό σκόρ 27- 1 και τους έκαναν ρεζίλι με τέτοιο χάλι !
Γι’αυτό να νουθετήσεις το φίλο σου τον Σουλτάνο να κάτσει ήσυχα στ’αυγά του γιατί όταν γίνει καμιά στραβή τα Ελληνόπουλα δεν ορρωδούν πρό ουδενός κινδύνου απ’όπου κι αν προέρχεται και τα ισοπεδώνουν όλα και τα κάνουν γυαλιά καρφιά !
Κάνουν τον σταυρό τους και μπαίνουν σ’ όλους τους αγώνες και σίγουρα διαπρέπουν !
Χρόνια Πολλά Ελληνόπουλα απανταχού της γης για την εορτή της Παναγίας μας !
Χίος 15 Αυγούστου 2020
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

 

 

Please follow and like us:
fb-share-icon