Γ. Παπαδόπουλος: 76 αιτήματα πολιτών σε δύο και πλέον μήνες

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο και πλέον μηνών από την ενεργοποίηση του θεσμού και τη λειτουργία Γραφείου Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (από 01-11-2021), επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε ότι, κατά το χρονικό αυτό διάστημα ήλθαν σε επικοινωνία με τον Συμπαραστάτη 76 πολίτες, ενώ συναντήθηκαν μαζί του 47 άτομα.
Επίσης, κατατέθηκαν εγγράφως 10 αιτήματα πολιτών (2 από Λέσβο, 4 από Χίο, 3 από Σάμο και 1 από Λήμνο).
Ο Συμπαραστάτης εδρεύει στην Π.Ε. Χίου, όμως επισκέφθηκε τις Π.Ε. Λέσβου και Σάμου, όπου ήλθε σε επαφή με αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ διενήργησε και αυτοψίες για την ενημέρωση του σχετικά με αιτήματα πολιτών.
Το γραφείο του Συμπαραστάτη έχει μεριμνήσει να απαντώνται τα όποια αιτήματα κατατίθενται, ενώ ενεργεί -κυρίως- μέσω διαδικτυακών υπηρεσιών. Λόγω των μέτρων της πανδημίας προσωπικές συναντήσεις πραγματοποιούνται στην Π.Ε. Χίου (Πολυτεχνείου 1) κατόπιν επικοινωνίας στο τηλέφωνο 6945268095 ή στο email: geofotpapchi@yahoo.gr.
Τέλος, περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στο σχετικό υπερσύνδεσμο (Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης), όπου και διατίθενται τα έντυπα αναφοράς πολιτών προς τον Συμπαραστάτη.
             Γιώργος Φωτ. Παπαδόπουλος
Περιφ. Συμπαραστάτης του Πολίτη και της ΕπιχείρησηςPlease follow and like us:
fb-share-icon