Πρόεδρος Παγίδας: Δεν είμαι πολιτικός να αλλάζω τα λόγια μου, ότι λέω αυτό είναι

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Πρωτοφανείς εικόνες διαδραματίσθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Χίου, λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής (24/6), με την συζήτηση να θυμίζει.. ριάλιτι.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης είχε σηκωθεί όρθιος και φώναζε στον κ. Νίκο Γεωργαλά: Πάμε έξω. Αφού είσαι μάγκας, πάμε. Σήκω πάνω ρε λεβέντη.

Για το επεισόδιο στο Δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής δήλωσε στην Chiosin.gr ο Πρόεδρος της Παγίδας κ. Νίκος Γεωργαλάς:

Κατά την διάρκεια του ΔΣ ο κ. Κ. Ζωάνος αναφέρθηκε σε παλαιότερη ανάρτηση μου. Ο λόγος που το έγραψα ήταν διότι προεκλογικά και μετεκλογικά η δημοτική Αρχή δεν έχει έρθει στο χωριό μας. Δέχθηκα να γίνω Πρόεδρος σε ένα χωριό τρέχω όλη μέρα αλλά δυστυχώς δεν βλέπω ανταπόκριση από τη μεριά του Δήμου. Προβλήματα καθημερινά άλυτα. Είμαστε ένα μικρό χωριό με 60 κατοίκους απ΄τους οποίους οι 30 ψήφισαν Κάρμαντζη. Ίσως να φταίει που είμαστε μικρό χωριό και λίγοι ψήφοι και γι’ αυτό δίνουν προτεραιότητα αλλού.  Δέχθηκα επίθεση εντός και εκτός αίθουσας, όμως δεν θα καταφύγω στη δικαιοσύνη.  Δεν είμαι πολιτικός να αλλάζω τα λόγια μου, ότι λέω αυτό είναι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:Please follow and like us:
fb-share-icon