Θρήνος στον Ποσειδώνα- Με μαύρο περιβραχιόνιο στον πρώτο αγώνα

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Ανακοίνωση για τον θάνατο του Τάσου Ποδιά

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε την είδηση του θανάτου του επιφανούς συμπολίτη μας Τάσου Ποδιά, ο οποίος πάλεψε με θάρρος, υπομονή και στωικότητα την ξαφνική και δύσκολη ασθένεια, που είχε να αντιμετωπίσει. Η απώλεια του Τάσου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη κοινωνία του τόπου μας, αλλά είναι βέβαιο ότι το έργο του θα παραμείνει ζωντανό στη μνήμη μας και ελπίζουμε να αποτελέσει έμπνευση για την νεολαία μας.

Ο Τάσος δούλεψε με αυταπάρνηση και προσέφερε με την ψυχή του αλλά και αφιερώνοντας πολλές ώρες από την προσωπική του ζωή για να ασχοληθεί και να επιλύσει προβλήματα και διάφορα θέματα των Καρδαμύλων. Ως πρόεδρος του Νηρέα για πολλά χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει έναν υγιή αθλητικό πυρήνα για την νεολαία του χωριού μας, με πολλές επιτυχίες αλλά και διάρκεια.

Σίγουρα θα τον θυμόμαστε για τον καυστικό του λόγο, για την αφοσίωσή του και αγάπη του στον τόπο του και την οικογένειά του, την συνέπεια στις ιδέες του και την αγωνιστικότητά του. Να είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον αναπαύσει.

Το ΔΣ του Ποσειδώνα αποφάσισε να δημοσιεύσει το παρόν στον Χιακό τύπο και να αγωνιστεί η ομάδα στον 1ο αγώνα του Πρωταθλήματος με μαύρο περιβραχιόνιο προς τιμή του αποθανόντος.Please follow and like us:
fb-share-icon