ΝΟΧ: Πίτα διακρίσεων (photos)

Μετά το νικηφόρο πέρασμα του ΝΟΧ με αντίπαλο τα Χανιά έγινε η κοπή της πίτας του Ομίλου στο Ιωνικό κολυμβητήριο. Δείτε φωτορεπορτάζ από τον φακό του Κώστα Αναγνώστου:

Σε σχετική του δήλωση ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παντελής Μπουγδάνος αναφέρει:

Με μεγάλη χαρά παρακολουθήσαμε χθες ένα συναρπαστικό αγώνα υδατοσφαίρησης μεταξύ του Ναυτικού Ομίλου Χίου και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου. Θερμά συγχαρητήρια στην Ομάδα μας, που έδωσε ένα τίμιο και δίκαιο αγώνα και βγήκε νικητής !!!! Συγχαρητήρια επίσης στους συντελεστές που συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή του!!

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Χίου και βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν το έτος που πέρασε !!! Αξίζουν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ οι αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών, καθώς οι επιτυχίες τους είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και μεθοδικής προσπάθειας που καταβάλουν μαζί με τους προπονητές τους!! Αξιοσημείωτη είναι η στήριξη των γονέων στην προσπάθεια αυτή καθώς και η άριστη οργάνωση και λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου !!

Στο χαιρετισμό που απηύθυνα ανέφερα την έγκριση από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου της συνδιοργάνωσης του F4 Υδατοσφαίρισης Γυναικών που θα διεξαχθεί στη Χίο 14, 15 Φεβρουαρίου.

Ακόμη έκανα αναφορά στην ένταξη από την Περιφερειάρχη Χριστιάνα Καλογήρου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου, της πρότασης του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου για την ενεργειακή αναβάθμιση του Ιωνικού Κολυμβητηρίου με π/υ 4.000.000 €.

Εύχομαι σ’ όλες και όλους, Καλή Χρονιά με υγεία, πολλές επιτυχίες και διακρίσεις !!!!

 

Please follow and like us:
fb-share-icon