[masterslider id=”28″]
Αυτό είναι το εκλεκτό μενού που παρέθεσε η Περιφερειακή ενότητα Χίου, με άρωμα Χίου προς τιμήν της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, μετά το πέρας των επετειακών εκδηλώσεων για την Επίσημη Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων των Σφαγών της Χίου του 1822 την Κυριακή 16 Μαΐου 2021.
Δείτε το μενού που επιμελήθηκαν οι Chef του Ομίλου Φεγγουδάκη Ζουράμπ Κοχισβίλι και Πασχάλης Σιένκο παρατέθηκε στο Ελληνικό Κάστρο:
[masterslider id=”48″]
[masterslider id=”12″]
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]