Θετικά μηνύματα για την Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Χίου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΤο Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και πολιτισμού Χίου, μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Προφορικής Ιστορίας ευχαριστεί θερμά τις κυρίες Τασούλα Βερβενιώτη και Νάση Σιαφάκα για τις τόσο εποικοδομητικές, εκπαιδευτικές και εμπνευστικές για όλους μας εισηγήσεις τους και τη διαθεσιμότητα τους κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, αλλά, και για μελλοντική υποστήριξη της υπό διαμόρφωση Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Χίου (ΟΠΙΧΙ).
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συλλόγους που έδειξαν εξαιρετικό ενδιαφέρον και συνέδραμαν οικονομικά και με την παρουσία μελών τους στο σεμινάριο, τη διευθύντρια κ. Άννα Χαζίρη και το ΔΣ της Βιβλιοθήκης Κοραή για την φιλοξενία στους χώρους της Βιβλιοθήκης καθώς και τον Σύλλογο Φίλων της Βιβλιοθήκης Κοραή για την συνδιοργάνωση.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά:
την κ. Φιλομήλα Μπόλια για την αμέριστη βοήθεια της στη διοργάνωση, την υποδοχή και την φιλοξενία των δύο προσκεκλημένων μας εισηγητριών, την κ. Μαργαρίτα Μαρτάκη, για την περιήγηση των καλεσμένων μας και τη φιλοξενία τους στον Κάμπο, τον κ. Βαγγέλη Ξύδα, για την ξενάγηση στο περιβόλι του κτήματος Περλέας, την κ. Μαρία Νανάκη για τη βοήθεια στο συντονισμό και την περιήγηση στο Μουσείο Μαστίχας, την κ. Βάσω Αυγίκου, για τη βοήθεια της στη διοργάνωση, τον. κ. Σωτήρη Παραδείση, Διευθυντή του σχολείου Βολισσού για την πρόσκληση στη γιορτή κοπής πίτας του σχολείου και τους καθηγητές για τη φιλοξενία, τον κ. Νίκο Γεωργούλη και την ΚΟΙΝΣΕΠ Πιτυός – Προόρισμός και την ταβέρνα Μάκελος για τη ξενάγηση στο χωριό και τη φιλοξενία, τoν κύριο Μιχάλη Μελαχροινούδη, Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Χίου, για την πρόσκληση των εισηγητριών και διοργάνωση μίνι-ενημερωτικής παρουσίασης της αξιοποίησης της Προφορικής Ιστορίας στην εκπάιδευση στους εκπαιδευτικούς του σχολείου του, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαγκάδας για την πρόσκληση σε γεύμα, τον κ. Βασίλη Παχουνδάκη για τις πληροφορίες σχετικά με τον τεχνικό εξοπλισμό αλλά και τη διαθεσιμότητα του, την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και τα mastihashop για τα αναμνηστικά δώρα, και όλους τους συλλόγους που αντίστοιχα πρόσφεραν εκδόσεις και ημερολόγια τους.
Τέλος, το Επιμελητήριο Περιβάλλοντος Πολιτισμού Χίου – ΕΠΠΟΧΙι ευχαριστεί όλους και όλες εσάς που συμμετείχατε τόσο συγκινητικά ως ακροατές και ακροάτριες του σεμιναρίου και που θα αποτελείτε στο εξής τα μέλη της ΟΠΙ Χίου (ΟΠΙΧΙ) και των υπο-ομάδων της που θα δημιουργηθούν με γεωγραφική, κυρίως, κατανομή.
Ευχόμαστε υγεία και επιτυχία και καλή συνέχεια στο έργο σας. Καλή αρχή στην Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Χίου και στις υπο-ομάδες που δημιουργούνται, καλή επιτυχία στις συνεντεύξεις! Με το καλό να φτιαχτεί ο όδηγός συνεντεύξεων και να μας παρουσιάσετε την πρώτη σας όποτε είστε έτοιμοι ακολουθώντας τη μεθοδολογία και την εμπειρία που μοιράστηκαν μαζί μας οι δύο εξαιρετικές καλεσμένες μας. Το ΕΠΠΟΧΙ θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε αυτό το έργο.
Σύντομα θα στείλουμε και Δελτίο Τύπου ώστε να ενημερωθεί και η ευρύτερη κοινωνία της Χίου για τα αποτελέσματα αυτής της συλλογικής δράσης.

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon