Σοκ από τον θάνατο του 54χρονου π. προϊσταμένου της Περιφέρειας

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΣοκ έχει προκαλέσει η ξαφνική απώλεια του πρώην προϊσταμένου της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Παναγιώτη Πλωμαρίτη ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.  Το γελαστό παιδί της Περιφέρειας, ένας καλοσυνάτος άνθρωπος που είχε αμέτρητους φίλους, έφυγε ξαφνικά σε ηλικία μόλις 54 ετών έχοντας ακόμα πολλά χρόνια για προσφορά.

Η απώλεια του Παναγιώτη Πλωμαρίτη έχει τροφοδοτήσει ένα μεγάλο θρήνο σε όσους τον γνωρίζουν ενώ η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο από το ναό του Αγίου Θεράποντα.

Τα Νέα της Λέσβου καθώς ο εκλιπών συνδεόταν με φιλικούς δεσμούς με δημοσιογράφους της εφημερίδας μας, εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους.

Ο Παναγιώτης αγαπητοί αναγνώστες ήταν ένας “άνθρωπος” που δεν άνθισε άδικα σε τούτο τον τόπο και αυτό που ίσως θα πρέπει να μας παρηγορεί για την ξαφνική απώλεια που ακόμα δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι ίσως τελικά λόγω αυτής της καλοσύνης του τον επέλεξε ο Πανάγαθος και τον πήρε κοντά του. 

πηγη: εφημερίδα Τα ΝΕΑ της Λέσβου

 

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon