ΛΑΣ: Καλοπιάνουν το «πόπολο» με προεκλογική κραυγή «δώστε μου άλλη μια τετραετία μήπως και προλάβω»

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
«Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε»

Τον Λουίτζι Πιραντέλο με τον ομώνυμο τίτλο, μας θύμισε η προεκλογική φιέστα του Δημάρχου Χίου με το φερετζέ του απολογισμού.

Κεντρικό σημαινόμενο , για την… «μαχόμενη» στο πλευρό Μηταράκη δημοτική αρχή για τη δημιουργία στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Θόλος , τη μέρα της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Χίου με ευθύνη της κυβέρνησης και του υπουργού της, αντί να είναι σύσσωμη στη δίκη διεκδικώντας τα δικαιώματα του δήμου , επέλεξε την ίδια μέρα να διοργανώσει τη φιέστα της.

Κατά τα άλλα παρέλαση εκατομμυρίων από έργα είτε άσχετα με τη δημοτική αρχή και τις αρμοδιότητές της, είτε συνεχιζόμενα από προηγούμενες περιόδους με απορροφητικότητα χελώνας στην καλύτερη περίπτωση της τάξης του 10%.

Αυτό που παρακολουθήσαμε ήταν άξονες ρουσφετιού με προσλήψεις με ονοματεπώνυμο, εργάκια λαϊκισμού που καλοπιάνουν το «πόπολο» και εναγώνια προεκλογική κραυγή, «δώστε μου άλλη μια τετραετία μήπως και προλάβω».

Ευτυχώς οι δημότες μας έχουν μνήμη, θυμούνται τους απόντες από τα συλλαλητήρια και τους αγώνες να μην περάσει η πολιτική της κυβέρνησης για τις υπερδομές φυλακές, γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα των σχολείων μας και τις περικοπές και επιβολές σε βάρος των σχολικών επιτροπών, ξέρουν πολύ καλά ποιος βάζει χέρι στους λογαριασμούς τους εκτός από την κυβερνητική αθλιότητα και βλέπουν την ημετεροκρατία και τους αυλικούς που παρελαύνουν.

Ανάλογο θα είναι και το τίμημα που θα εισπράξει η δημοτική αρχή ντάλα μεσημέρι!

ΛΑΣ ΧΙΟΥ

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon