Καρδάμυλα: Ολοκληρώνεται η έκθεση για την προβολή και την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Ξεκίνησε 10 Αυγούστου με μεγάλη επιτυχία η έκθεση για την προβολή και την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας που συνδιοργανώθηκε  από τον Σύλλογο Γυναικών Καρδαμύλων και τον Πολιτιστικό Τομέα της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και το χορευτικό παιδικό τμήμα του ΦΟΚ Καρδαμύλων.
Η έκθεση ξεκίνησε στις 10 Αυγούστου και ολοκληρώνεται σήμερα και ώρες 8.30μ.μ-11.30μ.μ.
Παρουσιάσθηκαν ξεχωριστά η κάθε μία απο τις γυναίκες που συμμετείχαν από την αρμόδια του Πολιτιστικού Τομέα κ.Δώρα Σαββοπούλου και τους δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουν για τις δραστηριότητες τους.
Στην έκθεση μίλησαν η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Καρδαμύλων,και η νομική σύμβουλος του Κληροδοτήματος Ψωμοστήθη που είναι ο χορηγός της εκδήλωσης και γενικά της γυναικείας επιχειρηματικότητας στα Καρδάμυλα. Οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης και η νομική σύμβουλος του Κληροδοτήματος Ψωμοστήθη μαζί με τις γυναίκες που συμμετείχαν, συμφώνησαν να συνεργαστούν για να πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο έκθεση στην Αθήνα, στο κτίριο του Κληροδοτήματος Ψωμοστήθη που είναι μισθωμένο στο Σύνδεσμο Απανταχού Καρδαμυλίων.
Ο Πολιτιστικός Τομέας της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα Ψωμοστήθη την κ.Μαρία Φράγκου-νομική σύμβουλος και υπεύθυνη υλοποίησης του Κληροδοτήματος.
Την κ.Καλλιόπη Παντελάκη Διευθύντρια του Σχολικού Κέντρου Καρδαμύλων για τα καθίσματα που μας παραχώρησε,τον κ.Στάθη Τομάζο Λυκειάρχη του ΕΠΑΛ Καρδαμύλων για την παροχή των θρανίων  που χρησιμοποιούνται από τις γυναίκες που συμμετέχουν. Τον κ. Παντελή Μπουγδάνο πρώην Αντιπεριφερειάρχη και νυν Περιφερειακό Σύμβουλο Χίου που μας τίμησε με την
 παρουσία του. Και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην έναρξη της έκθεσης.
Με εκτίμηση ο Πολιτιστικός Τομέας της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων.Please follow and like us:
fb-share-icon