Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου “αγκαλιάζει” τις προσπάθειες τουριστικής προβολής των νησιών

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στοχεύοντας σταθερά στην ανάδειξη των ξεχωριστών ομορφιών και δυνατοτήτων καθενός προορισμού,  είναι αρωγός σε κάθε οργανωμένη προσπάθεια  που έχει ως  στόχο την τόνωση και την αύξηση του τουριστικού ρεύματος στα νησιά μας.

Ο Κώστας Μουτζούρης έχει κατ’ επανάληψη τονίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα υποστηρίζει κάθε  δράση  για τον εμπλουτισμό και την αναβάθμιση των επιμέρους τουριστικών προϊόντων που αναπτύσσονται στην  ευρύτερη περιοχή του Βορείου Αιγαίου και  έχουν ως  στόχο την ενίσχυση  εξωστρέφειας της Περιφέρειας μας.

Έτσι λοιπόν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου  στα πλαίσια συνεργασίας  με τον  Φορέα Τουρισμού Χίου, των Δήμων Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, του Επιμελητηρίου Χίου, της Ένωσης Ξενοδόχων και του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων   θα  υποστηρίξει  στις 8 Απρίλιου την αποστολή ομάδας παραγόντων του Τουρισμού και του επιχειρηματικού κόσμου της Χίου  στην  Σμύρνη, όπου θα έχει επαφές με τουριστικούς παράγοντες της Τουρκίας και εκπροσώπους  των ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα οι Αντιπεριφερειάρχες  Τουρισμού κ. Νύκτας και Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας  κ. Αθηνάδης θα συμμετέχουν στην «ομάδα επαφής» με τους Τούρκους παράγοντες  και θα ταξιδέψουν στην Σμύρνη .

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σχεδιάζει την στήριξη και άλλων τέτοιων προσπαθειών. Πρόσφατα ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Νύκτας, κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη,   βρέθηκε στην Μυτιλήνη για αυτό το  σκοπό και σε συναντήσεις του με  Φορείς της Λέσβου τους διεμήνυσε ότι περιμένει προτάσεις που αφορούν την  Τουριστική προβολή του νησιού. Τους προέτρεψε δε αν επιθυμούν  να συνοδευόσουν την αποστολή της Χίου στην Σμύρνη στις 8 Απρίλη. Σε κάθε περίπτωση πάντως έγινε σαφές ότι η Περιφέρεια θα στηρίξει με κάθε  δυνατό τρόπο οργανωμένες προσπάθειες σε όλα τα νησιά  από την Λήμνο μέχρι τα Ψαρά.Please follow and like us:
fb-share-icon