Σε τεταμένο κλίμα το μνημόσυνο της Ψυχάρη- Έφαγε κόλλυβα ο Ξενάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Μνημόσυνο από τους επαγγελματίες στην Ψυχάρη για τους 13 μήνες που παραμένει το έργο σε εκκρεμότητα. Οι οικοδεσπότες προσέφεραν κόλυβα στους περαστικούς. Στο σημείο βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων  Γιάννης Ξενάκης που τόνισε στο αγανακτισμένο πλήθος ότι αποκλειστική υπεύθυνη για την καθυστέρηση είναι  η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου και την προϊσταμένη της Υπηρεσίας Όλγα Βάση.

«Έπρεπε να είναι εδώ , δεν μου μιλάει, τι θέλετε να πάω φυλακή εγώ», δήλωσε χαρακτηριστικά στους καταστηματάρχες ο αντιδήμαρχος.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν οι καταστηματάρχες ζήτησαν μέτρα στήριξης όπως απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη, αναθέσεις στα καταστήματα που έχουν πληγεί και δεν είδαν ανταπόκριση από τον κ. Ξενάκη. Έχουμε ζαχαροπλαστεία ,ανθοπωλεία , καταστήματα ρούχων παπουτσιών και παίρνοντας απάντηση τι να πάρω με ανάθεση παπούτσια ή γλυκά για γάμο. Παντός ο ίδιος συμπάσχει με τους καταστηματάρχες και θέλει να ολοκληρωθεί το έργο και έφαγε και κόλλυβα που του αρέσουν.

Στο πλευρό των αγανακτισμένων καταστηματαρχών ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Π. Λεγάτος και η Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κ. Βικτωρία Αμπαζή.

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon