«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2019» των νησιών Βορειοανατολικού Αιγαίου


«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2019» των νησιών Βορειοανατολικού Αιγαίου
Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2019» που συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο οι Ομοσπονδίες, οι Αδελφότητες και οι Σύλλογοι των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, θα πραγματοποιηθούν στις 22 Νοεμβρίου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:30 στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν 1 γωνία (απέναντι από τη Βουλή)

Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής, η Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής, η Ομοσπονδία Λημνιακών Συλλόγων Αττικής, η Αδελφότητα Σαμίων Αθήνας, η Πανικαριακή Αδελφότητα Αθηνών, ο Σύλλογος Φουρνιωτών Αθηνών – Πειραιώς, ο Σύλλογος Φίλων Οινουσσών, η Αδελφότητα Ψαριανών και ο Σύλλογος του Αγίου Ευστρατίου, προσκαλούν το κοινό στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα εκατό επτά χρόνια απελευθέρωσης των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2019».

 
Η εκδήλωση φέτος τελεί υπό την αιγίδα της Αδελφότητας Σαμίων Αθήνας και θα είναι αφιερωμένη στην ένωση της Σάμου με την Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς από τους προέδρους των φορέων, ομιλία σχετική με τις ημέρες της Απελευθέρωσης, χορευτικά από συλλόγους Ικαρίας και Λέσβου (του συλλόγου Μεσοτοπιτών) και τη χορωδία της Εμπορικής τράπεζας. Στο τέλος θα υπάρχει σχετικό κέρασμα με γεύσεις των τόπων μας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής – ΟΛΣΑ

 

Please follow and like us:
fb-share-icon