Σκληρή ανακοίνωση: Ρεζίλι γίναμε… Δις επικίνδυνος διαιτητής συνδέσμου Χίου και μάλιστα με τον ίδιο ξεδιάντροπο τρόπο

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Η διοίκηση του ΑΟ Καραβά εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τον Μαυραντωνάκη και των βοηθών του Στεφάνου , Παπαδάμ του συνδέσμου Χίου  με φώτο ένα… χειρουργείο:

“Αγαπητοί φίλοι,

Σε ΓΓΑ, ΕΠΟ, επιτροπές διαιτησίας, τοπικές ενώσεις και σε αντίπαλα αλλά πάντα φιλικά σωματεία,

 

Χθες, Δευτέρα 28/2/2022 ο Καραβάς μας, είχε την τιμή στον αγώνα του με το φιλικό σωματείο του Εθνικού, να συμπεριληφθεί στη λίστα με τις ομάδες που κατάλαβαν, αργά ή γρήγορα, ότι για να είσαι ανταγωνιστικός και αξιοπρεπής στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει πρώτα απ’ όλα να πάψεις να είσαι «μικρό ψάρι».

Ο παρόμοιος εξευτελιστικός τρόπος που για δεύτερη φορά μας «σκούπισε»ο κος Μαυραντωνάκης μας κάνει να πιστεύουμε ότι είναι μάταιο να προσπαθούμε να αφήσουμε το δικό μας μικρό αλλά ιδιαίτερο στίγμα στα «εθνικά σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί που με μεγάλο και επίπονο αγώνα κερδίσαμε τη συμμετοχή μας από πέρσι.

Κι αν στη Μυτιλήνη με αντίπαλο τον Αιολικό μιλήσαμε για μια άτυχη στιγμή του διαιτητή, σήμερα απλά καταλάβαμε ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι άτυχος αλλά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!!! Όπως βέβαια και ο επόπτης, κος Παπαδάμ ο οποίος την «κατάλληλη» και κρίσιμη στιγμή, λύγισε μπροστά από τον ανήσυχο και προβληματισμένο πάγκο των γηπεδούχων, υποδεικνύοντας εκείνος !!!!! παρότι ο διαιτητής ήταν μπροστά στη φάση, ένα ανύπαρκτο πέναλτι.Ίσως σκέφτηκαν ότι αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να φύγουν από το γήπεδο χωρίς τη συνοδεία της αστυνομίας. Μετά από όσα είδαμε αναρωτιόμαστε, μήπως στην κουβέντα για τη βία στα γήπεδα πρέπει να μπει και η διαιτησία ; Φανταστείτε μια τέτοια απόφαση να κρίνει για παράδειγμα το επικείμενο ντέρμπι του ομίλου ανάμεσα σε Προοδευτική και Εθνικό στις 20/3. Ποιος θα θεωρηθεί υποκινητής της βίας σε μια τέτοια περίπτωση ; Ο κόσμος ;

Το να ζητήσουμε την τιμωρία και την εξαίρεση τους από τους αγώνες της ομάδας μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, γιατί είναι πολύ δύσκολο να χωνέψουμε ειδικά το δις εξαμαρτείν του κου  Μαυραντωνάκη και μάλιστα με τον ίδιο ξεδιάντροπο τρόπο. Αν μάλιστα οι παρατηρητές δυσκολεύονται να βαθμολογήσουν αυτές τις δύο διαιτησίες, ας ρωτήσουν παίκτες και αξιωματούχους των αντιπάλων μας (Αιολικού και Εθνικού) που παραδέχθηκαν ότι τα δύο εις βάρος μας πέναλτι που μας στέρησαν δύο ισάριθμους πολύ σημαντικούς βαθμούς ήταν το λιγότερο ευφάνταστες εφευρέσεις. Η ουσία όμως δεν είναι εκεί.

Όση τρέλα και όση αγάπη κι αν κουβαλάμε για αυτό που κάνουμε κάποια στιγμή θα βαρεθούμε και θα σταματήσουμε. Κι όταν οι τρελοί «αιμοδότες» του ελληνικού ποδοσφαίρου στερέψουν, τότε κύριοι υπεύθυνοι, θα μείνετε μόνοι σας μέσα σε άδεια γήπεδα τόσο από φιλάθλους (το έχετε ήδη καταφέρει) όσο και από ομάδες.

Για την ώρα, επειδή έτσι έχουμε μάθει και στη ζωή μας, θα συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι, υπερήφανοι για όσα απόλυτα μόνοι μας και απόλυτα δίκαια έχουμε πετύχει.

 

 

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ Καραβά”.Please follow and like us:
fb-share-icon