Μήπως το router σας είναι σε λάθος θέση;

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Ένα από τα συνηθέστερα λάθη

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το WIFI, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε τοποθετήσει το router σας σε λάθος μέρος.

Η επιλογή του σωστού σημείου μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά όταν έχετε περιορισμένη επιλογή με βάση το πού μπαίνει το κύριο καλώδιο στο σπίτι σας και η γραμμή τηλεφώνου.

Ωστόσο, ένας ειδικός από το USwitch.com αποκάλυψε στην The Sun πού ακριβώς είναι το συνηθέστερο μέρος, ενώ ταυτόχρονα το χειρότερο.

Αποφύγετε να το βάζετε σε ντουλάπια σε ράφια πίσω από βιβλία, ή κάπου χαμηλά. Το να το φυλάτε σε ένα ντουλάπι, σε ένα κουτί κάτω από τις σκάλες ή κρυμμένο σημαίνει ότι εμποδίζετε το μεγαλύτερο μέρος του σήματος WiFi. Tα router δεν είναι ακριβώς τα πιο όμορφα πράγματα, επομένως δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι προσπαθούν να τους βάλουν σε ένα ντουλάπι. Ωστόσο, αυτό μπορεί να έχει πολύ άσχημο αντίκτυπο στη σύνδεσή σας. «Είναι ίσως το πιο συνηθισμένο λάθος», είπε ο ειδικός στην ευρυζωνικότητα, Nick Baker.

Ο δρομολογητής WiFi σας εκπέμπει σήμα προς όλες τις κατευθύνσεις, επομένως όσο πιο κεντρικό, τόσο το καλύτερο. Είναι καλύτερο επίσης να το έχετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στη μέση του σπιτιού σας, τότε μπορεί να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες διαφορετικές περιοχές. Και κάτι τελευταίο. Εάν το router σας για κάποιον λόγο βρίσκεται στην κουζίνα ή σε κάποιο πάγκο/νησίδα μεταξύ κουζίνας και σαλονιού, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κοντά στο φούρνο μικροκυμάτων, καθώς αυτό θα διαταράξει πραγματικά τη σύνδεση.

πηγη: e-radio.gr – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 Please follow and like us:
fb-share-icon