Συνεχίζουμε δυναμικά με 72 γιατρούς & με την αναβάθμιση της ΜΕΘ
Η Διοικήτρια του Σκυλίτσειου νοσοκομείου Χίου κ. Κανταράκη προχώρησε σε μία ανάρτηση όλο νόημα σήμερα εν μέσω πανδημίας:

Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας με σύμμαχο μας όλα τα μέτρα και τα εμβόλια με σύμμαχο μας την ανάπτυξη κλινών covid ( έως 29) πλήρως εξοπλισμένες εφόσον χρειαστεί εξω από το κεντρικό σωμα του Νοσοκομειου μας με μια MΕθ covid δυναμικότητας(2 έως 3 κλινων) με την αναβάθμιση της ΜΕΘ με 3 ιατρους πια στελεχωμένη και με προσωπικό που αναμένεται ,καθώς υλοποιείται και είναι σε εξέλιξη και το πρόγραμμα Εσπα , καθώς επιτέλους βλέπουμε να τρέχουν οι εργασίες του πολυπόθητου έργου της Παθολογικης και Ψυχιατρικής Κλινικής καθώς αναμένεται η ολοκλήρωση των μελετών και για την επέκταση των δομών του Νοσοκομείου . Για να γίνουν όλα αυτά που είναι ελαχιστο δείγμα της δουλειάς μας εργάστηκαν ακοπα υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας. ΡΕΚΟΡ εργασιών αντοχών απειρων ωρών εργασίας πέρα από τις δυνατότητες τους η Υποδιευθυνση και ο Προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσιας του Νοσοκομειου και οι συνεργάτες τους μετέτρεψαν το ανέφικτο σε εφικτό. Μας απέδειξαν πως και η πέτρα γίνεται χρυσός εαν υπάρχει η δυναμη και η έμπνευση της δημιουργίας και της αποτελεσματικότητας . Μαγικά ραβδια δεν υπάρχουν να μετατρέπουμε κτίρια από το 1889 από τη μια στιγμή στην άλλη. Υπήρξε ομως η διαθεση από όλους μας αυτες τις δύσκολες στιγμές να ανταποκριθουμε στη πρόκληση και στη μάχη απέναντι στη πανδημία με το δικό μας τρόπο που αποτυπώνεται από την πύλη του Νοσοκομειου μέχρι τους χώρους νοσηλείας.

Στόχος μας κανένας ασθενής στις δύσκολες στιγμές να μη χρειαστεί να διακομιστεί και φεύγει από το τόπο κατοικίας του. Συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε δουλεύοντας έχοντας μαζι μας και την κριτική για να μπορούμε να βελτιωνομαστε αλλα και την επιβραβευση για να ενδυναμώνουν ψυχικά και σωματικά οι αισθήσεις μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους τους συμπολίτες μας που εμπιστεύονται το Νοσοκομειο μας με 72 γιατρούς σήμερα στο δυναμικό μας διαφόρων ειδικοτήτων.Please follow and like us:
fb-share-icon