ΣΕΓΑΣ: Υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος μαζί με την βουλευτή του κόμματος του Βαρουφάκη
Με την Σοφία Σακοράφα υποψήφια για Πρόεδρο στον ΣΕΓΑΣ και βουλευτή του ΜΕΡΑ 25 κατεβαίνει στις σημερινές εκλογές ο Χιώτης πρώην βουλευτής Κώστας Τριαντάφυλλος. Σε σχετική ανάρτηση του αναφέρει:

Πριν από πέντε περίπου χρόνια μπήκα στον στίβο της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου – Ικαρίας. Εκεί με άξιους συνεργάτες, που με βοήθησαν στα πρώτα βήματα, μπορέσαμε σαν ομάδα να πετύχουμε κάποιους στόχους που για μια μικρή Ένωση, όπως η δική μας, φάνταζαν ως ανέφικτοι.
Φαντασία, συνεργασία και στοχοπροσήλωση. Αυτό ήταν από την αρχή το τρίπτυχο μας.
Αύριο στις δώδεκα το μεσημέρι θα κάνω το επόμενο βήμα.
Και πάλι ως μέλος μιας μεγάλης ομάδας από ανθρώπους που αγαπούν τον κλασικό αθλητισμό και αποτελούν την συνέχεια μιας ιστορικής (από κάθε άποψη) ηγεσίας του χώρου.
Θα είμαι υποψήφιος με την ΑΚΑΣ στις εκλογές του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ.
Είναι ίσως τώρα η πιο δύσκολη ώρα. Αλλά στα δύσκολα μετράνε οι πράξεις. Όχι τα λόγια.
Και τώρα με την αρχαιότερη, μαζικότερη και πιο επιτυχημένη Ομοσπονδία της χώρας, να είναι στην πιο δύσκολη στροφή του στίβου, η επόμενη ημέρα θα είναι ίσως μια ευκαιρία για επανεκκίνηση.
Εν μέσω πανδημίας με τις ακαδημίες κλειστές, τα σωματεία στα όρια τους, την Ομοσπονδία χωρίς τα ιδία έσοδα από τους αγώνες εκτός σταδίων, την ψυχολογία όλων να είναι στο ναδίρ, υπάρχει μόνο ένας δρόμος: Ο ανηφορικός.
Σήμερα, όμως, έχουμε ως παρακαταθήκη το σπουδαίο έργο και την προσπάθεια του Βασίλη Σεβαστή, που δίνει την δική του μάχη, με τις ευχές όλων μας ότι θα βγει και από κει νικητής.
Σήμερα, έχουμε την ηθική υποχρέωση να πιάσουμε το νήμα εκεί που το παραδίδει ο Κώστας Παναγόπουλος, με την μοναδική ψυχή και την ευρύτητα της γνώσης του αθλήματος και των ανθρώπων του.
Αύριο, με την Σοφία Σακοράφα, που εμφορείται από τις ίδιες αρχές και αξίες του κλασικού αθλητισμού, τον οποίο τίμησε στον στίβο αλλά και έξω από αυτόν, και είναι αποφασισμένη να δώσει αυτήν την δύσκολη μάχη της επόμενης ημέρας ως μέλος μιας ομάδας ανθρώπων που αγαπούν τον κλασικό αθλητισμό. Κυρίως όμως εγγυάται την συνέχιση μιας δύσκολης αλλά ανηφορικής πορείας για το αύριο μετά την πανδημία.
Με την απόλυτη βεβαιότητα ότι οι άνθρωποι του στίβου, τα στελέχη, που εθελοντικά βρίσκονται πίσω από την διοργάνωση των διασυλλογικών και των πανελληνίων αγώνων, που δακρύζουν όταν δακρύζουν οι αθλητές και χαίρονται με τις νίκες τους, που έχουν γνώση και κρίση, που χωρίς υστεροβουλία αλλά και χωρίς να επιτρέπουν σε κανέναν να επηρεάζει την κρίση τους, έχουν ένα μόνο στόχο αύριο: Το καλό του ελληνικού κλασικού αθλητισμού!
Με αυτούς και αυτές, είμαστε σήμερα μαζί για να μπορέσουμε αύριο να πάμε την προσπάθεια πιο πάνω, πιο μακριά, πιο δυνατά!Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: