Άσ’τα στο παράθυρο για τους συνανθρώπους μας
Το Προσκοπικό Δίκτυο (ενήλικοι εθελοντές) του 1ου Συστήματος Προσκόπων Χίου πραγματοποιεί για δεύτερη φορά τη δράση προσφοράς «Άσ’τα στο παράθυρο» και θα συγκεντρώσει συσκευασμένα τρόφιμα και καθαριστικά βάσει των αναγκών του Γηροκομείου Χίου “Ζωρζής Γ. Μιχαληνός”. Για λόγους ασφαλείας, όσοι ενδιαφέρονται να συμβάλλουν, μπορούν να αφήνουν τα προϊόντα στο παράθυρο του 1ου Συστήματος Προσκόπων Χίου, σε συγκεκριμένες ώρες και μέρες και οι εθελοντές θα παραλαμβάνουν από την εσωτερική πλευρά μετά την αναχώρηση.

✅ Ημέρες και ώρες: Τετάρτη και Πέμπτη 23-24 Δεκεμβρίου 12.oo-6.oo μμ και Τετάρτη και Πέμπτη 30-31 Δεκεμβρίου 12.oo-4.oo μμ.

Ανάγκες Γηροκομείου σε Τρόφιμα: ελαιόλαδο, σπορέλαιο, τραχανάς συσκευασμένος, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, κρέμες σε σκόνη, ζάχαρη, ελληνικός καφές. Ανάγκες Γηροκομείου σε Καθαριστικά: χλωρίνη, υγρό καθαριστικό πατώματος, υγρό καθαριστικό πιάτων, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες.

 Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Χίου, βρίσκεται στην οδό Δωροθέου Πρωΐου 19, στο τέρμα της οδού Αμάντου (πίσω από την Μητρόπολη). Μπαίνετε στο προαύλιο της εκκλησίας. Βρίσκεται στο ισόγειο, δεξιά της εκκλησίας.

Τα μέλη του Προσκοπικού Δικτύου καλούν όλους τους γονείς και φίλους να συμμετέχουν για άλλη μία φορά στη δράση προσφοράς ακολουθώντας όλους τους κανόνες και τα μέτρα της πολιτείας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Αναστασία Δεββέ (κιν: 694-623-17-57) ή επισκεφθείτε μας στο fb: 1spchios και το instagram: 1chiou.gr. Υπεύθυνος της Δράσης είναι ο Γιώργος Μπουμπάρης (κιν: 699-848-33-37).  Έχει ενημερωθεί για την δράση η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.

Καλά Χριστούγεννα!
1ο Σύστημα Προσκόπων Χίου

 

 Please follow and like us:
fb-share-icon