Κραυγή αγωνίας από εργαζόμενη: Ποιοι και πόσοι έχουν πιάσει το προϊόν μέχρι να ‘ρθει στα χέρια μου??
Μετά το κρούσμα σε υπάλληλο σούπερ μάρκετ που ανακοίνωσε το Σωματείο ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΙΟΥ τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πολλά και ποικίλα.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση εργαζομένης σε σούπερ μάρκετ:

Επειδή εργάζομαι σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα σας πω τα εξής:

ποιος μας προστατεύσε εμάς πραγματικά….απ’ την αρχή της πανδημίας είμαστε εκτιθέμενοι! Δεν είναι μόνο με ποιους ερχόμαστε σε επαφή αλλά και με τι. Κάθε μέρα πιάνουμε τόσα προϊόντα οι παραλαβές είναι καθημερινές που ξέρω εγώ ποιοι και πόσοι έχουν πιάσει το προϊόν μέχρι να ρθει στα χέρια μου??οκ εγώ φοράω μάσκα και γάντια πλένω τα χέρια μου κάθε 3 και λίγο αλλά ποτέ δε ξέρω τι γίνεται…όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι συνάδελφοι.

Στον δικό μας μαγαζί κανείς δε μπαίνει αν δε φοράει μάσκα και ο θεός ο ίδιος να σαι για να μπεις πρέπει να φοράς μάσκα και όχι μόνο να τη φοράς αλλά να τη φοράς και σωστά! Κ όλοι αυτοί οι πελάτες θα πρέπει να σεβαστούν εμάς τους εργαζόμενους που πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να τσακωνόμαστε για μερικούς ανεγκεφαλους .

Εγώ ντρέπομαι να κάνω παρατηρήσεις σε μεγάλους ανθρώπους που δε τηρούν τις αποστάσεις στην ουρά η που δε φορούν σωστά τη μάσκα τους και γινόμαστε κακοί και μας βρίζουν και από πάνω! Άντε γιατί δε θα γίνουμε ποτέ άνθρωποι! Επίσης είμαι περίεργη να δω ποτέ αυτός ο κρατικός μηχανισμός θα λειτουργήσει σωστά…… ποτέ??? Οκ ποτέ!

 

 Please follow and like us:
fb-share-icon