Συμμετοχή στις επετειακές εκδηλώσεις των Σφαγών- μεταφορά με πούλμαν

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Χίου ενημερώνει τους πολίτες ότι την Κυριακή 8 Μαΐου η Π.Ε. Χίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελανιούς «Η Μέλαινα Άκρα», διοργανώνει τις επετειακές εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων
των Σφαγών της Χίου, το 1822, οι οποίες φέτος θα πραγματοποιηθούν στο Μελανιός.
Οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις δύναται να μεταφερθούν με λεωφορείο που έχει μισθώσει η Π.Ε. Χίου. Η αναχώρηση του λεωφορείου είναι προγραμματισμένη για Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 07:30 π.μ. από το Δημαρχείο Χίο.
Για κρατήσεις θέσεων το κοινό μπορεί να επικοινωνεί έως την Τετάρτη 4 Μαΐου, από 8:00 π.μ έως 3:00 μ.μ, στο τηλέφωνο 22713 50565 και 22713 50549. Η μεταφορά του κοινού είναι δωρεάν.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
 Αναχώρηση λεωφορείου την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και ώρα 07:30 π.μ. από το Δημαρχείο Χίου προς τους χώρους των εκδηλώσεων στο Μελανιός.
 Τέλεση Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και Επιμνημόσυνης Δέησης, στις 10:30, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Μελανιούς, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου
Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ. Μ ά ρ κ ο υ. Στη συνέχεια επίκαιρη ομιλία από το μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελανιούς «Η Μέλαινα Άκρα», κ. Ευάγγελο Κ. Φραγκομίχαλο, (Μ.Α).
 Μετάβαση στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Μελανιούς, στις 11:15.
 Τέλεση Αρχιερατικού Τρισαγίου και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο, στις 11:45
 Επιστροφή στο χωριό, χαιρετισμοί Επισήμων, και κέρασμα από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Μελανιούς, στις 12:30.
 Αναχώρηση λεωφορείου για επιστροφή, στις 13:30.

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας ΧίουPlease follow and like us:
fb-share-icon