Σφαγή Πανοινούσιου – Φωνάζουν για Πιταούλη

Ανακοίνωση του Α.Ο. Πανοινούσσιος

Η διοίκηση της ομάδος του Πανοινούσσιου προχώρησε σε διαμαρτυρία για τις αποφάσεις του διαιτητή, αναγνωρίζοντας ωστόσο την αγωνιστική υπεροχή της αντίπαλης ομάδας. Ο αγώνας έληξε 3-0 υπερ των γηπεδούχων

 

Α.Ο. ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ

Η διοικήση του σωματείου μας αναγκάζεται να προβεί σε αυτή την διαμαρτυρία καθώς αναρωτιόμαστε ως πότε θα πρέπει να βλέπουμε αδιαμαρτύρητα τα διαιτητικά λάθη να ακυρώνουν τις προσπάθειες των παικτών και του προπονητή μας.

Συγκεκριμένα στον σημερινό αγώνα της ομάδας μας με τη Καλαμωτή γίναμε μάρτυρες άλλης μια κακής διαιτησίας.

Αρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της Καλαμωτής για την άψογη φιλοξενία.

Αγωνιστικά η ομάδα της Καλαμωτής αναμφισβήτητα είχε την υπεροχή, και σαφώς το ότι αναδείχθηκαν νικητές στο μεταξύ μας αγώνα ήταν λογικό βάση της εικόνας που παρουσίασε μέσα στο γήπεδο.

Το μελανό σημείο στον αγώνα ήταν η ανεπάρκεια του κυρίου Πιταούλη να πάρει ορθές αποφάσεις.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι ενώ ο αγώνας βρισκόταν στο 0-0 ένας από τους ποδοσφαιριστές μας δέχτηκε αγκωνιά στο μάτι με αποτέλεσμα το πρήξιμο και μελάνιασμα του ματιού του. Ο Κος Πιταούλης μάλλον κοιτούσε αλλού και αποφάσισε να μην δοθεί ούτε φάουλ Στη συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ το σκορ παρέμενε στο 0-0 ο Κος Πιταούλης σε μαρκάρισμα που έγινε έξω από την περιοχή καταλόγισε πέναλτι επειδή ο παίκτης τελικά πέφτοντας βρέθηκε στην περιοχή. Εκεί διαμορφώθηκε το 1-0 οπού ακύρωσε την σκληρή προσπάθεια των παικτών μας να κρατήσουν το μηδέν σε ένα γήπεδο λίμνη με αντίπαλο που υπερείχε και δε χρειαζόταν το δώρο του διαιτητή.

Έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των παικτών μας και όντας πρώτα απ όλα φίλοι του ποδοσφαίρου, προβαίνουμε σε αυτήν την διαμαρτυρία, ρωτώντας έως πότε θα πρέπει να δεχόμαστε αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο τους ποδοσφαιριστές μας.

Έως πότε θα πρέπει να ανεχόμαστε να βλέπουμε διαιτητές που δεν μπορούν να είναι οι άρχοντες του αγώνα, να ακυρώνουν τις προσπάθειες των παικτών μας.

Ο κος Πιταούλης ήταν σήμερα Χτες ήταν ο κύριος Χ, και αύριο θα είναι ο κύριος Ψ.

Από την αρχή της χρονιάς είχαμε αποφασίσει να μην αναφερθούμε στις διαιτητικές αποφάσεις. Αλλά ρωτάμε ως πότε;

Κλείνοντας ζητάμε με κάθε σεβασμό στον Πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ ΧΙΟΥ, αλλά και στον Πρόεδρο διαιτητών Χίου, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλίσουν ότι η ομάδα μας θα σταματήσει να στοχοποιείται αγωνιστικά.

Με σεβασμό αλλά και αγανάκτηση

Διοικητικό συμβούλιο

Α.Ο. ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ

Please follow and like us:
fb-share-icon