Αποχωρεί ο δημιουργός-ψυχή του συλλόγου υγείας
Πλήγμα για τη Χίο και τους δρομείς της. Οικειοθελής αποχώρηση του Μιχάλη Σιμιριώτη από το Σύλλογο Αθλητών Υγείας Χίου μετά από 8 χρόνια , ενώ φέτος  αναβλήθηκε και ο  Χιώτικος ημι-μαραθωνίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΛΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΧΙΟΥ

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου ανακοινώνει την οικειοθελή αποχώρηση του Μιχάλη Σιμιριώτη από τις δραστηριότητες και καθήκοντα που του είχαν ανατεθεί ως μέλος του Δ.Σ.

Ως πρώτος Πρόεδρος του Συλλόγου και ενορχηστρωτής της συνολικής προσπάθειας που πραγματοποιήθηκε για τη δημιουργία του και στερέωσή του Συλλόγου, στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας , χαρακτηρίζεται ο βασικός εμβληματικός άνθρωπος που εκκίνησε και έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία του λαϊκού δρομικού κινήματος στο νησί μας.

Επί σειρά ετών, ο ίδιος και η οικογένεια του, επιφορτίστηκαν ανιδιοτελώς , με πολύ σωματικό και κυρίως ψυχικό φόρτο, την πραγματοποίηση του θεσμού πλέον των Ημιμαραθωνίων και των αγώνων Γυναικών, δίνοντας το απόλυτο των δυνάμεων του. Οραματιστής για τη σύνδεση των αγώνων με την τουριστική προβολή της Χίου, προσπάθησε να πείσει το ευρύτερο διοικητικό περιβάλλον για την αξιοποίηση των αγώνων προς όφελος της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Μέσα από αυτό το ταξίδι, ο ίδιος αναγνωρίζει ότι η κοινή πορεία με τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου έφερε χαρές , στενοχώριες, προβληματισμούς, εντάσεις, ικανοποίηση εκπλήρωσης στόχων, όμως αυτό που μένει τελικά , είναι ότι όλοι μάθαμε και όλοι κερδίσαμε από τον Μιχάλη μας. Όλα τα ωραία έχουν τέλος και ο Μιχάλης Σιμιριώτης επέλεξε τη στιγμή αυτή που ο ίδιος θεώρησε ότι υπάρχει πλέον το κατάλληλο περιβάλλον για να προχωρήσει ο Σύλλογος στο μέλλον, με νέους ανθρώπους και να συνεχίσουν την αδιάκοπη πορεία του λαϊκού αθλητισμού.

Ένα μεγάλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ” για όλα όσα πρόσφερες, για όσα μας δίδαξες. Το καινούριο Δ.Σ. που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές, θα έχει υψηλά στάνταρτ που θα πρέπει να ξεπεράσει. Γνωρίζεις ότι είσαι πάντα στην καρδιά μας, γνωρίζουμε ότι σε οτιδήποτε θα σε χρειαστούμε, θα είσαι πάντα έτοιμος! “Go, go, goooo! ” λοιπόν !

Please follow and like us:
fb-share-icon