Μια καταπληκτική συναυλία από τους Χιώτες καλλιτέχνες- Ποιους ευχαριστούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού με τίτλο «Ανθρώπων Τέχνη», πραγματοποιήθηκε συναυλία με ντόπιους μουσικούς στην κεντρική πλατεία της Χίου “Νικολάου Πλαστήρα”, την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021.

Στην συναυλία πήραν μέρος καταξιωμένοι Χιώτες καλλιτέχνες ενώ τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό διάδοσης της πανδημίας.

Σε μια δύσκολη περίοδο οι Χιώτες καλλιτέχνες έδωσαν τον καλλίτερο εαυτό τους και καταχειροκροτήθηκαν από το Χιώτικο κοινό.

Στην κάμερα της Chiosin.gr μίλησαν ο Πρόεδρος των επαγγελματιών μουσικών Χίου Κώστας Βογιατζής, η Δέσποινα Βελισσάρη, ο Δημήτρης Λιούντρης , ο Παντελής Λύκος, ο Νίκος Μαρδάς και ο νεαρός Γιώργος Βενέτης με το σαντούρι του, που από την μεριά τους ευχαρίστησαν  το πολυπληθές κοινό που παραβρέθηκε, τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη , την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Οικονομικών κ. Αναστασία Αντωνέλλη και τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνο, ενώ έκαναν και τις προτάσεις τους.Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: