Είναι “ΑΛΗΘΕΙΑ”; Ο Γιάννης Συνάνης ταξιδεύει στο Χιώτικο κανάλι;

   Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Είναι “ΑΛΗΘΕΙΑ”; Ο Γιάννης Συνάνης ταξιδεύει στο Χιώτικο κανάλι;

Ραγδαίες εξελίξεις διαφαίνονται στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με αφορμή την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Τηλεόρασης Μυτιλήνης, που μέχρι τώρα βρίσκεται ακόμα στα χέρια του μεγαλομέτοχου Μανώλη Γιαννακέλου.Ο δημοσιογράφος Γιάννης Συνάνης μάλλον από ότι φαίνεται δεν θέλει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα του νέου καναλιού καθώς μαθαίνουμε από ασφαλείς πληροφορίες ότι διαφωνεί κάθετα με την πολιτική των νέων ιδιοκτητών ως προς τον τομέα της ενημέρωσης.

Μιλήσαμε μαζί με τον Γιάννη Συνάνη ο οποίος δεν ήθελε να μας μιλήσει για το θέμα αυτό, αλλά μας είπε να κάνουμε λίγες ημέρες μόνο υπομονή. Εμείς το συνδέσαμε με τα δύο απανωτά ταξίδια που έκανε την τελευταία εβδομάδα ο γνωστός δημοσιογράφος στη Χίο. Γνωρίζουμε από πολύ παλιά ότι ο ιδιοκτήτης του δημοσιογραφικού οργανισμού “ΑΛΗΘΕΙΑ” της Χίου Γιάννης Τζούμας, είχε κάνει μία δελεαστική πρόταση στον Γιάννη Συνάνη για την παρουσίαση το δελτίου ειδήσεων του “ΑΛΗΘΕΙΑ TV’ από τη Μυτιλήνη. Ο Γιάννης Συνάνης αρνήθηκε ευγενικά τότε την πρόταση αυτή, αφού η πολύχρονη σχέση του με τον Μανώλη Γιαννακέλο ηθικά και όχι μόνο, δεν του επέτρεπε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Τώρα από ότι μαθαίνουμε όμως από συναδέλφους μας στη Χίο ο Γιάννης Συνάνης και ο Γιάννης Τζούμας τα έχουν βρει σε όλους τους τομείς και πολύ σύντομα θα έχουμε δελτίο ειδήσεων στο Χιώτικο κανάλι από τη Μυτιλήνη. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήδη ετοιμάζεται υπερσύχρονο στούντιο εδώ στη Μυτιλήνη ενώ ο Γιάννης Συνάνης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Ειρήνη Αναγνώστου σύζυγο του Γιάννη Τζούμα για τις λεπτομέρειες.

Σίγουρα μία τέτοια εξέλιξη θα αποτελέσει μία τεράστια απώλεια για το Μυτιληνιό κανάλι ενώ αντίθετα θα είναι μία “χρυση” μεταγγραφή για τη Χιώτικη τηλεόραση. Κι αυτο γιατί ο Γιάννης Συνάνης είναι ο τηλεάνθρωπος του Βορείου Αιγαίου, έχει την αμεσότητα με όλα τα Αθηναϊκά κανάλια, θεωρείται ο πιο αξιόπιστος διαμορφωτής της κοινής γνώμης και εμφανίζεται συνεχώς στα “παράθυρα” των τηλεοπτικών καναλιών όχι απλά για να μεταφέρει τα γεγονότα, αλλά και για να ακουστεί η κρίση του και η άποψή του, την οποία όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι εκτιμούν και σέβονται.

Περιμένουμε λοιπόν από τον ίδιο όπως μας υποσχέθηκε να μάθουμεPlease follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: