Επίσημη πρεμιέρα της Χιώτικης συντονιστικής-Σεβαστείτε την απόφαση για να μην δώσουμε ραντεβού στα βουνά (ΒΙΝΤΕΟ)
Για πρώτη φορά παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα αιρετών και κατοίκων της Χίου. Πολίτες με διαφορετικά πολιτικά πιστεύω ωστόσο σαν Χιώτες πονάνε το νησί τους και θέλουν να να μην γίνει αποθήκη ψυχών. Στην συνέντευξη της επιτροπής μετείχαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Κώστας ΤριαντάφυλλοςΓιάννης Καραβασίλης και Μάρκος Σκούφαλος που τόνισαν ότι την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου πρέπει να την τηρήσουμε. 

Εκπροσωπώντας τον απλό Χιώτη  κατηγόρησαν τον Υπουργό Μετανάστευσης  και βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη ότι λειτουργεί διχαστικά απέναντι στους Χιώτες παρουσιάζοντας ανακριβή νούμερα για το μεταναστευτικό και παίζοντας με τις λέξεις αποπροσανατολίζει τον απλό Χιώτη.

Το κλείσιμο της ΒΙΑΛ και η δομή μέχρι 500 άτομα μόνο για καταγραφή και ταυτοποίηση είναι τα ζητούμενα. Αναμένουν άμεσα να το σκεφτεί καλύτερα ο Υπουργός και η Κυβέρνηση αλλιώς θα δοθεί ξανά ραντεβού στα βουνά. Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου πρέπει να γίνει σεβαστή καθώς κάτι διαφορετικό θα σημάνει σύγκρουση όπως κατά την δομής στο «17» τον περασμένο Φεβρουάριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: