Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία και η εκδήλωση που πραγματοποίησε το κλιμάκιο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές

  

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

 

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία και η εκδήλωση που πραγματοποίησε το κλιμάκιο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με τους Κώστα Ζαχαριάδη και Ανδρέα Ξανθό στη Χίο.

Ο Ανδρέας Ξανθός και ο βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης, επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Χίου, όπου συναντήθηκαν με εργαζόμενους και γιατρούς, με τους οποίους συζήτησαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το Νοσοκομείο, όπως η υποστελέχωση σε συγκεκριμένες ειδικότητες, η πλημμελής λειτουργία του Ακτινολογικού τμήματος και η απαράδεκτη συνέχιση της αδυναμίας του ΕΚΑΒ να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες του νησιού. Επίσης εκφράστηκε η αντίθεση των παρευρισκόμενων γιατρών και εργαζομένων στο νοσοκομείο για τον νέο νόμο αποθεμελίωσης του ΕΣΥ που ψήφισε πρόσφατα η κυβέρνηση. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη Διοικήτρια, από την οποία ενημερώθηκαν για την πορεία των έργων της νέας Παθολογικής πτέρυγας και για άλλα ζητήματα του Νοσοκομείου.Την επομένη, επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Χίου και συναντήθηκαν με τους ελάχιστους εναπομείναντες γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Διαπιστώθηκε η παντελής εγκατάλειψη του Κέντρου Υγείας, με την επικείμενη αποχώρηση των δύο τακτικών γιατρών, λόγω συνταξιοδότησης και τη λήξη της θητείας του επικουρικού γιατρού του Κέντρου στο τέλος του χρόνου. Για τα φλέγοντα αυτά ζητήματα από τη μεριά του Υπουργείου δεν έχει γίνει καμία κίνηση για την αντιμετώπισή τους.Το δε Μικροβιολογικό εργαστήριο συνεχίζει να μην λειτουργεί και υπερσύγχρονοι αναλυτές να βρίσκονται ακόμη στα κουτιά τους, όπως παραλήφθηκαν.Ως εκ τούτου, το Κέντρο Υγείας Χίου λειτουργεί χάρη στις ηρωικές προσπάθειες των εργαζομένων, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Ο βουλευτής Κώστας Ζαχαριάδης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Νομαρχιακής μας Επιτροπής  συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, όπου ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητας της Ένωσης και  το σοβαρό ζήτημα της υποχρηματοδότησής της, συγκριτικά με άλλες περιοχές του Βορείου Αιγαίου. Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Σωματείου Συνταξιούχων ΝΑΤ Χίου και μέλη του ΔΣ, με τους οποίους συζήτησαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι ναυτικοί μας.

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε πολιτική συγκέντρωση στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλητές τους τρεις βουλευτές και με σημαντική παρουσία μελών και φίλων του κόμματός μας. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στην καταστροφική πολιτική της ΝΔ που εξαθλιώνει την κοινωνία, και στην ανάγκη για πολιτική μεταβολή, με τη δημιουργία μιας νέας πολιτικής και κοινωνικής πλειοψηφίας και τον σχηματισμό δημοκρατικής, προοδευτικής, αριστερής κυβέρνησης.

 

Ανδρέας Μιχαηλίδης                                             Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Βουλευτής Χίου                                                                       Η Συντονίστρια Βάσω Μιχαλοπούλου

 

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon