Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές




Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, σήμερα Τετάρτη 26 Μαΐου, και είναι σημαντικό να ενημερωθούμε όλοι. Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες στο άρθρο που συνυπογράφουμε με τη συνάδελφο Κωνσταντίνα Τσουτσουλοπούλου, με τίτλο «Διατροφή και σκλήρυνση κατά πλάκας»:

https://www.mednutrition.gr/portal/ygeia/alles-pathiseis/8276-diatrofi-kai-sklirynsi-kata-plakas.

Στο παραπάνω κείμενο και το βίντεο που περιέχει θα βρείτε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, όπως:

– Τι είναι η σκλήρυνση κατά πλάκας;
– Ποιο ρόλο παίζει η διατροφή στην εξέλιξη της νόσου και στα συμπτώματά της;
– Πώς βοηθάει ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής;

Αναδημοσιεύστε το περιεχόμενο του άρθρου κι εσείς, εάν πιστεύετε ότι αφορά το κοινό σας! Εάν είναι εύκολο, προσθέστε ως πηγή της αναδημοσίευσής σας το ενεργό link του αρχικού άρθρου.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Ευσταθία Παπαδά,
Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc., Ph.D.(cand)



Please follow and like us:
fb-share-icon