Χιώτης μηχανικός αρνήθηκε τεχνικό έλεγχο ακινήτου που πρόκειται να γίνει κατάσχεση στην Χίο

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωέςΧιώτης μηχανικός αρνήθηκε τεχνικό έλεγχο ακινήτου που πρόκειται να γίνει κατάσχεση στην Χίο. Πρόκειται για τον Καλαμωτούση Μιχάλη Γαλάτουλα που ανέφερε σε ανάρτηση του:

Σήμερα το πρωί έλαβα ένα τηλεφώνημα από μία κυρία που εκπροσωπούσε την ….. εταιρεία (funds) και μου ζήτησε αν μπορώ να αναλάβω σαν μηχανικός τον τεχνικό έλεγχο ακινήτου που πρόκειται να γίνει κατάσχεση στην Χίο, τις ημερομηνίες …. Δεκεμβρίου παρουσία δικαστικού επιμελητή κλπ…
Εννοείται ότι της απάντησα όχι , λέγοντας της ότι εδώ στο νησί είμαστε κλειστή κοινωνία αλλά και ιδεολογικά δεν θέλω να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο..
Επειδή λοιπόν έχουν αγριέψει τα πράγματα θεωρώ ότι τεχνικός κόσμος του νησιού να απέχει και να μην συμμετέχει σε τέτοιες πρακτικές όσο δύσκολες και να είναι οι εποχές , όποια δυσκολία και να αντιμετωπίζει ο κάθε συνάδελφος.
Η δουλειά του μηχανικού είναι δημιουργική και αυτό πρέπει να καταλάβουμε όσο και αν λοξοδρομήσαμε την τελευταία δεκαετία, είμαστε για να παρέχουμε την δημιουργική υπηρεσία να φτιάξει ο καθένας το σπίτι του και όχι να το χάσει…
Εγω προσωπικά δεν θα συμμετάσχω στην κατάσχεση του σπιτιού ενός συμπολίτη μου (όποιες και αν είναι οι ευθύνες του) ούτε ανήμερα Χριστουγέννων ούτε οποιανδήποτε άλλη στιγμή ..
Αυτά τα λίγα αλλά σημαντικά νομίζω

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon